Blic-intervju

Junakinja hit-serije ima poruku za sve udvarače: "Nemojte, imam dečka, nećete ništa postići!"

Elizabeta Brodić (Foto: Instagram) Elizabeta Brodić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta Brodić (Foto: Instagram) Elizabeta Brodić (Foto: Instagram) Elizabeta Brodić (Foto: Nova TV) Elizabeta Brodić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Elizabeta Brodić (Foto: Nova TV) Momčilo Otašević i Elizabeta Brodić (Foto: Nova TV) Elizabeta Brodić (Foto: Instagram) Elizabeta Brodić (Foto: Instagram) +0 Elizabeta Brodić (Foto: Instagram) Galerija

Glavna junakinja serije "Drugo ime ljubavi" stala je pred naše kamere te brzinski odgovorila na nekoliko pitanja.

Mlada glumica Elizabeta Brodić glavna je junakinja nove hit-serije "Drugo ime ljubavi".

Pogledaj i ovo Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Bilo je pokušaja Zvijezda dviju omiljenih domaćih serija priznala kako reagira kad vidi muške ulete u inboksu

Nova dramska serija Nove TV u rekordnom je roku privukla brojne gledatelje pred male ekrane zbog napete radnje, brojnih ljubavnih i životnih zapleta, intriga i spletki.

Dok publika nestrpljivo iščekuje nove događaje, mi smo s neodoljivom Elizabetom odigrali blic-igru u kojoj smo svašta saznali. Tko je najzabavniji kolega na setu, koju seriju ona trenutačno prati, ali i što bi poručila ljudima koji kritiziraju druge bez pokrića, sve smo to izvukli iz atraktivne i talentirane glumice.

"Najzabavniji kolega na setu je Momčilo Otašević, no zapravo mi se teško odlučiti između njega i Linde Begonje. Oboje su urnebesni, obožavam ih", odmah na početku otkriva Elizabeta. Linda u seriji igra Momčilovu majku, pa se čini kako sve ostaje u obitelji, barem onoj televizijskoj.

Ističe kako niti jedan odnos s kolegama sa seta ne može nazvati pravim prijateljstvom jer je to ipak neka viša razina, no najviše se zbližila s Lindom, s kojom je i najviše snimala. "Ona je jedna suluda žena. Toliko je simpatična i otvorena, bez dlake na jeziku i jako uživam u njezinu društvu", otkriva Elizabeta u nastavku.

Glumica nam je otkrila i kako je upravo pogledala posljednju sezonu hit-serije "La Casa Del Papel", u kojoj bi voljela dobiti ulogu. "Ne znam španjolski, ali možda bih mogla glumiti Hrvaticu", ističe kroz smijeh te otkriva kako jednu od glavnih glumica serije Úrsulu Corberó, koja glumi temperamentnu Tokyo, smatra najljepšom ženom na svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) on

Kad sebe vidi na ekranu, Elizabeti nije najugodnije, a za sve muškarce koji joj planiraju uletavati na društvenim mrežama ima samo jednu poruku: "Nemojte, imam dečka, nećete ništa postići!"

Glumica ne čita komentare o sebi na društvenim mrežama, no priželjkuje da se njezin lik svidi publici jer želi da serija bude popularna od početka do kraja. Ipak, ima i poruku za sve one koji vole kritizirati druge bez pokrića.

"Ne kritizirajte, odite na svjež zrak", zaključuje glumica, a kako se ponaša kad joj neki kolega sa seta ide na živce i očekuje li veću popularnost nakon serije, saznajte u našoj galeriji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Bujne grudi seksi Meghan obišle svijet: Je li ovo najdublji dekolte u povijesti britanske monarhije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene