Ono što je Luka Stepančić danas, to je nekada bio Blaženko Lacković.

Galerija


Ovih dana svijet trese rukometna groznica.

Vezani članci Ana Stepančić, Luka Stepančić Ove su žene osvojile srca naših Kauboja, a neke njihove ljubavne priče baš su kao iz bajke Slika nije dostupna U obitelj proslavljenog rukometaša stiže još jedna beba!

Prije nekoliko dana započelo je Svjetsko rukometno prvenstvo, a naši Kauboji odlično su ga otvortili sinoćnjom pobjedom nad Islandom.

I dok je muški dio publike pratio pogotke i tehnike igrača, ženski dio bacio je oko na igrače. U redovima hrvatskog tima doista ne manjka zgodnih primjeraka, a prema našoj anketi koju ste počeli ispunjavati još jučer, najomiljeniji je svakako markantni Puljanin Luka Stepančić.

Crnokosog i više od 2 metra visokog Luku slijede Domagoj Duvnjak, Zlatko Horvat i Manuel Štrlek, pa se čini kako je starija generacija Kauboja i dalje najpopularnija.

A iz nje se još sigurno sjećate danas 38-godišnjeg Blaženka Lackovića za kojeg će se mnoge dame složiti da je i dalje jedan od najzgodnijih domaćih rukometaša i sportaša općenito.

Drugim riječima, ono što je Luka Stepančić danas, to je nekada bio Blaž Lacković. Za 197 centimetara visokim i markantnim Lackovićem uzdisale su žene diljem Hrvatske, no on je čitavo to vrijeme imao oči samo na jednoj posebnoj dami za koju nikada nije skrivao da je žena njegovog života i ona o kojoj je sanjao.

Radi se o Nikolini Lacković, rođenoj Tikvić, koju je oženio davne 2007. godine nakon 3 godine veze i romantične prosidbe ispod Eiffelovog tornja. Veliko svadbeno slavlje tada 24-godišnja diplomirana ekonomistica i 27-godišnji Blaženko organizirali su u Zagrebu. Sudbonosno "da" izrekli su u crkvi Majke Marije u zagrebačkoj Trnovčici, a potom su s uzvanicima slavili svoju ljubav u hotelu Westin.

Domaći par danas ima dvoje djece, a slove za jedan od najstabilnijih i najljepših.  

Od napirlitane klinke do vamp ljepotice: Ovako se kći Mije Begović mijenjala kroz godine

Poslije ružnog prekida, lijepa pjevačica uživa s novim muškarcem, a njen bivši solira

Ovaj par rijetko viđamo u javnosti, a kad se pojave zajedno izazovu pravu histeriju