Blanka Vlašić izazvala je brojne komentare zbog svojeg voditeljskog angažmana.

Galerija


Blanka Vlašić postala je voditeljica duhovnog talk showa ''Susreti uz riječi'', koji se održao na splitskom Nadbiskupijskom sjemeništu. Naime, ovaj program okupio je brojne znatiželjnike, od školaraca pa sve do umirovljenika.

Vezani članci Blanka Vlašić Blanka Vlašić baš uživa u zasluženoj mirovini, a ima i novi hobi u kojem su je podržali obožavatelji Blanka Vlašić - 9 Naša proslavljena sportašica otkrila kako se boriti protiv trenutne situacije: "To je naše najjače oružje"

Blanka je svoj talk show započela i prigodnim riječima: "Ima različitih susreta, onih uz kavu, na ulici, prirodi... Ali ništa čovjeka ne dotakne tako duboko i tako snažno kao susret riječi. Treba ljudima reći da dođu u sjemenište jer ćemo se družiti i razgovarati, imat ćemo goste. Jednom riječju, susrest ćemo se."

Blanka Vlašić (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Nakon uvodnih riječi kreće pjesma, tumačenje Svetog pisma fra Ante Vučkovića, a potom prvi gost, religijski kolumnist Darko Pavičić.

To je neke posebno iznenadilo budući da je isti 2013. godine pravomoćno osuđen zbog obiteljskog nasilja nad suprugom. ''Ja sam nešto čitala, ali uopće ne želim to komentirati'', kazala je Blanka na pitanje zna li kako je Darko Pavičić bio osuđen za obiteljsko nasilje, piše Slobodna Dalmacija.

Blanka Vlašić (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Idući ''Susreti bez riječi'' održat će se krajem godine, a očekuje se da će dvorana opet biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Podsjetimo, Blanka se vjeri posvetila prije pet godina nakon što joj se dogodila ozljeda radi koje je morala operirati Ahilovu petu. Prije godinu dana ispričala je kako bila u depresiji, kako nije mogla trenirati ni hodati te kako nije imala volje za životom dok nije upoznala gospodina.

Blanka Vlašić (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL)