Wow!

Blanka Vlašić pohvalila se golemom terasom svojeg stana u Splitu, od pogleda zastaje dah, a i susjedi imaju što za vidjeti!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 4 +0 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić na Instagramu se pohvalila spektakularnim pogledom s terase svojeg stana u Splitu, na kojoj inače i svakodnevno trenira.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (38) nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, no zadnjih dana se ne prestaje hvaliti golemom terasom svojeg stana u Splitu.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

Upravo tamo Blanka svakodnevno trenira kako bi ostala u top-formi, iako je u mirovini, a pritom ima i spektakularan pogled.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

"Zahvalna sam što se svaki dan mogu buditi uz ovaj pogled", napisala je uz fotografiju na kojoj gleda u more, a zatim je pokazala i kako izgleda njezina jutarnja rutina tjelovježbe na terasi, pa vjerujemo i da njezini susjedi uživaju u pogledu.

Obožavatelji su ispod objava, osim pogleda, hvalili i njezinu vitku figuru, a mnogi su joj poručili i da je prava motivacija za tjelovježbu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Inače, Blanka je u veljači prošle godine objavila je da odlazi u zasluženu sportsku mirovinu, nakon čega je izabrana u Komisiju sportaša Europskih olimpijskih odmora na razdoblje od četiri godine.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko Houra s obitelji - 2 Jasenko Houra s obitelji - 4 Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra - 6 +16 Jasenko Houra Celebrity Jasenko Houra objavio rijetku obiteljsku fotku i pokazao zgodnu djecu i suprugu Kanađanku!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka Batelić pokazala lice bez imalo šminke, njezini pratitelji iznenađeni su viđenim, evo kakvi su komentari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene