''Strah me gledati te!''

Trudna Blanka objavila video u kojem vježba i skače pa pokazala da za nju nema odmora, muž ju je pohvalio!

Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić - 1 +7 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić objavila je na Instagramu video u kojem trudna vježba i u kojem njezin već poveći trudnički trbuh dolazi do izražaja.

Blanka Vlašić pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu da za nju nema odmora ni u trudnoći i kako je posvećena vježbanju i održavanju top-forme.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

38-godišnja Blanka objavila je video u kojem vježba na terasi u kratkim hlačicama i topiću, u kojima njezin već poveći trudnički trbuh dolazi do izražaja.

"Tijekom prvog tromjesečja borila sam se s jutarnjim mučninama i umorom, pa sam morala smanjiti svoje uobičajeno dnevno vježbanje. No sada mi se energija vratila i uz nekoliko prilagodbi mogu vježbati svaki dan", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Video joj je komentirao i njezin suprug Ruben Van Guchti to udijelivši joj kompliment.

"I dalje si uzor. Kakva mama!" napisao joj uz emotikon srca.

"To majko", "Aaaaa ti skačeš i trudna kraljice", "Kako si slatka", "Bravo", "Bravo Blanka, za bebu fantastično", "Mene te strah gledati malo, ipak si trudna", "Svaka vam čast i sve najjj", "Je li ovo dobro?", dio je komentara koje je dobila. 

Blanka je ovih dana prvi put pokazala trudnički trbuh u badiću i dobila niz komplimenata na račun izgleda. Trudna je već nekoliko mjeseci, a beba bi trebala stići krajem ove godine.

Sa suprugom će živjeti na relaciji Belgija - Hrvatska, a sretan par često dijeli zajedničke trenutke. Da bebu jedva čekaju, Ruben se već pohvalio i na Instagramu pokazavši poklon za malog dječaka.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić otkrila od koga joj se uznemiri srce: "Zasjeni cijelu prostoriju kada uđe u nju!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +27 Severina Vučković Celebrity Seve skakala po bini u mini bijeloj haljini, ali svi su gledali u ogroman detalj koji je imala oko vrata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene