Vrijeme za prijateljice!

Blanka pokazala zavidnu liniju unatoč trudničkom trbuščiću, a pažnju na fotki privlači bivša hrvatska atletičarka koju dugo nismo vidjeli

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 2 Ruben Van Gucht +9 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Galerija

Predivna Blanka Vlašić podijelila je fotografiju s prijateljicama na kojoj pozira u bikiniju, a nazire se i trudnički trbuščić.

Naša predivna atletičarka Blanka Vlašić opustila se u rodnoj Hrvatskoj te uživa u ljetovanju na našoj obali, točnije na Murteru.

Pogledaj i ovo showbuzz u dobrom društvu Blanka Vlašić otputovala na popularno mjesto u našem susjedstvu, odala i koga je povela

Blanka je na Instagramu podijelila i fotografiju s prijateljicama na kojoj poziraju u moru, a Blanka nosi bijeli kupaći kostim s plavim uzorkom u kojem je pokazala mali trudnički trbuščić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Vlašić je pozirala s prijateljicama od kojih je jedna također trudna, a druga je i još jedna uspješna atletičarka Ivana Brkljačić, hrvatska prvakinja i rekorderka u bacanju kladiva.

Iako više nije aktivna sportašica te je otvoreno priznala kako je neko vrijeme proživljavala tešku profesionalnu krizu, Ivana je nekoliko puta u intervjuima istaknula kako je poslovno ostala blisko vezana uz sport te kako ju to jako veseli.

Što se tiče njezinog privatnog života, uvijek je bila vrlo tajnovita te se ne pojavljuje često u javnosti, no svakako ju je lijepo vidjeti.

Sudeći prema Blankinom profilu, Ivana i ona često zajedno provode vrijeme, a ove uspješne sportašice imaju mnogo toga zajedničkog za razgovor.

Blanka je u opisu fotografije citirala književnika Marcela Prousta napisavši: ''Budimo zahvalni na osobama koje nas čine sretnima; oni su šarmantni čuvari zbog kojih naša duša cvjeta''.

Naša olimpijska osvajačica ovog će ljeta zasigurno maksimalno uživati s obzirom na trudnoću, a iako je ljeto tek krenulo, Blanka već naveliko provodi vrijeme na plažama i na Instagramu često dijeli trenutke sa svojim najbližima te novopečenim suprugom s kojim čeka dijete.

Ruben Van Gucht i Blanka stupili su u brak i objavili da čekaju bebu potpuno neočekivano na Instagramu, a nerijetko s pratiteljima podijele i svoju radost o sinu koji bi trebao stići do kraja ove godine.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Šulić Luka Šulić Luka Šulić - 7 Luka Šulić - 6 +20 Luka Šulić - 3 Celebrity Naš glazbenik objavio je rijetku fotografiju s voljenom suprugom, a za to je imao dobar razlog!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Fusion World Music Festival +0 Petar Grašo Clubzone Grašo zavirio na jednu od najvećih pozornica u Europi: Pogledajte prve kadrove spektakularne bine na koju će izaći Fusion zvijezde!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene