Blanka i Emilien otkrili su kako se pripremaju za drugu polufinalnu emisiju Supertalenta.

Galerija


Blanka i Emilien ljubavni su par koji uživa u plesu. Blanka je iz Karlovca, a Emilien je u Hrvatsku preselio iz Francuske. Svojim nastupom na audicijskoj emisiji Supertalenta oduševili su sveprisutne, a sada se na pozornicu vraćaju još bolji i spremniji jer pred njima je ipak polufinalna emisija.

Vezani članci Duo Kamikazete Neustrašive Slovenke hrvatskoj publici žele dokazati da ples na šipci nije za noćne klubove No Shame (Foto: Instagram) Poslije njihova pojavljivanja svi su pričali o djevojci s plavom kosom, no prepoznajete li brinetu?

''Još uvijek vježbamo akrobacije. Puno mi je toga novoga i puno je tu akrobacija koje do sada nisam radila. Emilien je imao luksaciju ramena tako da moramo jako paziti. Sada me diže i baca u zrak, a nije da imam 50 kila, imam više pa nije jednostavno'', govori nam Blanka koja se trudi vježbati čim više, ali to je sada malo teže jer je Emilien dobio posao u jednoj zagrebačkoj slastičarnici pa imaju manje vremena za treniranje.

Ipak, ovaj ljubavni par, nakon audicijske emisije, osjetio je i čari popularnosti. ''Bili smo u Puli i rijeci, surađivali smo na plesnim radionicama. Ljudi su nas prepoznavali po ulici, tražili da se slikaju s nama. U Karlovcu nas stalno prepoznaju i podržavaju. Svi nam govore da jedva čekaju naš nastup'', kazala nam je Blanka koja se ne boji nastupa uživo.

''Ja nemam tremu, jedva čekam. Emilien ima malo stresa, malo se boji emisije uživo. Vjerujem da će nas žiri pohvaliti jer se vidi napredak i vjerujem da ćemo oboje sada biti opušteniji. Ne bojimo se žirija ni publike, želimo samo pokazati najbolje od sebe. Veselim se jako kostimu. Četiri dana i noći nisam spavala jer sam lijepila šljokice na kostim. Kuma je šivala, a ja sam lijepila. I Emilien ima kostim s kristalima'', ponosno nam je prepričala Karlovčanka Blanka.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Prvi put od prekida s 10 godina mlađim dečkom pojavila se na televiziji pa zabrinula fanove: ''Što ti se dogodilo?''

Brazilac koji je zaludio Hrvatice otkrio nam je je li zauzet: ''Kad sam u vezi, baš je vatreno''