39-godišnja glumica Blanca Blanco široj je javnosti postala poznata nakon dodjele Oscara 2017. godine kada je okupljenima "slučajno" pokazala međunožje.

Galerija


Ona je glumica godinama prisutna na raznim holivudskim crvenim tepisima i eventima, no teško da znate ijedan film u kojem je Blanca Blanco imala ulogu.

Vezani članci Bojana Gregorić Vejzović Jedna od najboljih hrvatskih glumica otvorila dušu na Instagramu: "Obećala sam da ga neću sramotiti i plakati" Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić vratila se 23 godine unatrag i podijelila video koji nikog nije ostavio ravnodušnim

Ipak, za 39-godišnju glumicu možda ste ipak čuli na dodjeli Oscara 2017. godine kada je svim okupljenima "slučajno" pokazalo međunožje u žutoj haljini, dok ju je sa strane ponosno fotografirao njezin 70-godišnji dečko John Savage, koji ima puno bogatiju karijeru.

Godinu kasnije glumica je ponovno šokirala odabirom haljine na dodjeli Zlatnih globusa, ali ne zato što je ona bila vrlo seksi, nego zato što je bila upečatljive crvene boje, dok su sve ostale glumice nosile crninu u znak protesta protiv seksualnog uznemiravanja žena u holivudskoj industriji.

Njezina provokativna izdanja nisu prestala ni nakon toga, a na posljednjim fotografijama Blanca pozira u crvenom čipkastom kompletiću sa zlatnom statuom u rukama koja neodoljivo podsjeća na Oscare, čime je očito izrazila svoje ambicije.

Ipak, kritičari ističu da se radi o zvijezdi C-liste koja će to i ostati, ali kojoj se ipak za nešto treba skinuti kapa, a to je da je svako malo prisutna u medijima a da ništa nije napravila, čak ni neki neviđeni skandal, jer međunožja smo se dosad nagledali.

Također, treba i dobiti sve te silne pozivnice na najvažnija događanja te biti fotografiran pored svih zvijezda A-liste.

No ne zove se Hollywood bezveze "tvornicom snova", a što jest - jest, baš svi imaju pravo sanjati o velikoj slavi!

Naša lijepa plesačica u oskudnoj kombinaciji zapalila atmosferu na koncertu beogradske zvijezde