Šuška se

Zato su se rastali? 'Kemija među njima je van svake mjere'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oboje su se rastali prije nekoliko mjeseci, a američki mediji šuškaju kako imamo i novi zvjezdani par.

Upoznali su se kao glazbeni mentori popularnog američkog talent showa, a zanimljivo je i to što su se i Gwen Steani i Blake Shelton nedavno rastali nakon dugogodišnjih veza. Šuška se kako su rock pjevačica grupe No Doubt i country pjevač novi slavni par!

Pogledaj i ovo Gwen Stefani (Foto: Profimedia) vjenčali se u tajnosti Bivši ju je varao s dadiljom dok je bila trudna, a sreću je napokon pronašla sa šest godina mlađim kolegom

Fatalne dadilje krive za raspad brakova - slavni očevi ne mogu im odoljeti!

Američki mediji pišu kako među njima postoji jaka kemija, a odnedavno slobodni pjevači ne prestaju flertati a iskrice frcaju na sve strane. 'Pokušavaju vijest još sačuvati za sebe, no teško im se suzdržati. Kemija među njima je van svake mjere, izgleda kako se Blake i Gwen novi par', piše Life&Style magazin.

Inače Gwen je nedavno objavila kako se rastaje od pjevača Gavina Rossdalea s kojima ima tri sina, a Blake se razveo od supruge country zvijezde Mirande Lambert.

 

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Iako su na prvi pogled potpuno različiti i različitih stilova, izgleda kako se suprtotnosti privlače. Prošle su godine zajedno nastupali kod Jimmy Fallona u rap dvoboju, a izgleda kao da je već tada počela njihova priča.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene