Blake Lively i Ryan Reynolds prije dva mjeseca na svijet su dočekali svoje treće dijete.

Galerija


Blake Lively i Ryan Reynolds godinama slove za jedan od najljepših i najšarmantijih parova svijeta slavnih, a ovaj fantastični duo prije dva mjeseca je u tajnosti na svijet dočekao i svoje treće dijete. 

Vezani članci Blake Lively i Ryan Reynolds - 4 Poznati par poznat je po podvalama koje si smještaju, a glumica je jednim potezom opet oduševila Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

Glumica i njezin suprug uspjeli su informacije o porodu zadržati u potpunoj tajnosti te za sada nije poznato je li u obitelj stigla djevojčica ili dječak. Vijest o trudnoći Blake je sa svijetom podijelila početkom svibnja na premijeri filma, gdje je pokazala trudnički trbuščić.

Blake i Ryan u braku su od 2012. godine i jedan su od najomiljenijih parova u Hollywoodu. U braku su dobili dvije kćeri, James i Inez. Blake je jednom prilikom priznala kako je opsjednuta majčinstvom te da bi imala tridesetero djece kada bi to mogla. 

Ryan je pak poznat po tome što na svom Instagramu i twitteru često objavljuje sarkastične šale o životu roditelja, no čini se kako i on iznimno uživa u roditeljstvu unatoč besanim noćima. 

Fanovi očekuju da se par oglasi na društvenim mrežama te otkrije spol i ime najmlađeg člana svoje obitelji. 

Brutalno dobra guza naše najpoznatije navijačice zapalila Instagram: "Ženo, ti goriš!"