Slavni par

I dok mu supruga blista, on izgleda – neprepoznatljivo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cannes je oduvijek bio meka za glamur. Ovoga puta svu pažnju je dobila božanstvena Blake Lively – za razliku od njezinog supruga.

Slavna hollywoodska glumica Blake Lively bila je prava vizija na francuskoj rivijeri za vrijeme održavanja filmskog festivala u Cannesu.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

MET Gala: Blake Lively i Ryan Reynolds napokon se službeno pojavili kao par

Blake je nosila bijelu Chanelovu haljinu za premijeru filma Mr.Turner.

I dok je 26-godišnja ljepotica sve oborila s nogu (i doslovno jer je jedan gost pred nju kleknuo na crvenom tepihu), njezin suprug Ryan Reynolds bio je gotovo neprepoznatljiv na premijeri svojeg filma 'The Captive'.

Deset godina stariji od svoje supruge, s prosijedom kosom i neobrijanog lica izgleda i puno stariji. Mnoge obožavateljice pamte slavnog kanadskog glumca i u puno boljim danima - fotografija od prije svega godine dana govori više od riječi.

Zato je Blake spasila stvar – očito je ona bolja polovica slavnog para.

Blake i Ryan nedavno su se i prvi put službeno pojavili kao par na MET Gali održanoj prije nekoliko tjedana u New Yorku. Slavni glumac tada je nosio dugu bradu uz smoking odijelo, dok je Blake i tada blistala u Guccijevoj svjetlucavoj haljini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene