Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Blake Lively danas slavi svoj 28. rođendan.


Američka glumica Blake Lively danas slavi svoj 28. rođendan. Ova glumica je najpoznatija po svojim ulogama u teen seriji 'Tračerica' i filmovima 'Čarobne hlače'.

Vezani članci Titanic (Foto: Screenshot Youtube) Ne vole uloge koje su ih proslavile: Preziru ikonske likove koji su ih obilježili, a objasnili su i zašto Gerard Butler (Foto: Profimedia) Ne piju više ni kap alkohola: Nekad raskalašene zvijezde odlučile su se na novi, potpuno trijezan život

U Hollywoodu slovi kao jedan od najsimpatičnijih glumica koja se itekako brine o svome stilu. Najbolje prihvaćena uloga joj je ona u filmu 'Privatni život Pipe Lee'. Poznata je i po ulozi u filmu 'Grad lopova'. U filmu s njom glumi i Ben Affleck.

Vijest koja je svakako jako odjeknula u javnost je njezina druga trudnoća. Ona i suprug Ryan već imaju jednogodišnju kćer James, a sada očekuju i drugo dijete.

Uzor joj je Martha Stewart, te ju često naziva svojim idolom. Kao mala oduvijek je sanjala kako će pohađati Stanford, a modni uzor joj je majka.