Crvenili se od srama

NA STUPU SRAMA Spremačica Maje Šuput bacila bor kroz prozor!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rušenje božićnog drvca, pojedeni pokloni, pokvarene lampice... zgode su po kojima bi se mogle snimiti novi nastavci šaljivog kućnog videa.

Mislite li da su njihovi blagdani uvijek savršeni? E pa varate se, svaki Božić ne mora biti kao iz bajke, a to pokazuju i primjeri domaćih zvijezdi. Iako se svi trudimo da te dane baš sve bude besprijekorno, koliko god da se trudili nekada ne možemo spriječiti nezgode tijekom najljepšeg doma u godini. Rušenje božićnog drvca, pojedeni pokloni, pokvarene lampice... zgode su po kojima bi se mogle snimiti novi nastavci šaljivog kućnog videa. S obzirom da su u ovim pričama glavni likovi naša poznata lica ne sumnjamo da bi epizode bile iznimno gledane.

Pogledaj i ovo In Magazin: Domaće zvijezde koje nastupaju na svadbama - 7 Svatovski cjenik naših pjevača Evo koliko košta da vam na vjenčanju zapjevaju Maja Šuput, Jole ili Tony Cetinski!

Jednu od najsmiješnijih zgoda koje je doživjela ispričala nam je Maja Šuput. Ona je naime prije par godina kada je uselila u novi stan kupila divovski bor. No nakon Nove godine otišla je na godišnji, a bor je ostao u stanu. "Par dana prije povratka nazvala sam gospođu koja mi se brine o domaćinstvu da bor raskiti i spremi kugice i ukrase, a da bor naravno baci. Nakon par dana vraćam se kući, a ispred ulaza sastanak stanara. Pitam ja o čemu se radi, a oni meni kažu o vama", prepričava Maja.

Pjevačici isprva ništa nije bilo jasno. No ubrzo je shvatila što se doista dogodilo."Kako živim na najvišem katu gospođa nije mogla sama spustiti bor do kontejnera pa ga je odlučila baciti s balkona! Da, taj ogromni bor je bacila sa 3. kata i ostavila da leži danima. Stanari su mislil da sam ja bacila pa je cijeli sastanak bio vezan za mene. Ozbiljno neugodna situacija. Jedva sam preživjela te mrke poglede. Žao mi je što nemam sliku tog grma koji spava po sredini parkinga i čeka vlasnicu da ga konačno baci u smeće", govori Maja.

Nezgoda s božićnim drvcem nije zaobišla ni Mineu. "Pamtim jedan Badnjak kada smo, po našem dobrom običaju tata, brat i ja krenuli sa avanturom kićenja bora. Par dana prije tata je provjerio sve lampice da li rade i kupio paket novih koji smo mu brat i ja ponosno pridržavali, odmotavali. Kada je došao trenutak da se svi okupimo oko bora brat i ja smo uvijek bili uzbuđeni i nestrpljivi. Još samo da upalimo lampice i to je to... divljenje ukrašenom boru može početi! No.... tata je upalio lampice, ali nijedna nije dala ni točkicu svjetlosti, mrak, ništa.... i zbunjujuća naša lica! Dali smo tati krive lampice, nove su ostale netaknute, a i od starih smo uzeli baš one koje su bile odvojene za baciti jer ne rade... Nije bilo druge nego poskidati sve i okititi bor iz početka!", sjeća se voditeljica.

A da blagdani uz kućne ljubimce znaju biti itekako zabavni zna omiljeni splitski pjevač Joško Čagalj Jole. "Prošle godine psić Lenny pojeo nam je par ukrasa. Ove godine Lenny se smirio, ali zato imamo novog psa Bona koji nam je već par puta u naletu veselja srušio cijelo drvce", otkriva Jole.

Zgode s kućnim ljubimcem, doduše nešto malo drugačije pamti i Mario Petreković.

"Kao jučer se sjećam jednog Božića kada mi se srušilo božićno drvce pa su se polupale kuglice i onda mi je pas pojeo božićne ukrase pa ga je bolio trbuh pa je onda kuglice probavio. Onda sam još u zadnji tren shvatio da nemam poklon za dragu osobu pa sam morao improvizirati, tj. reciklirati pseće kuglice koje sam izglancao i kasnije poklonio dragoj osobi koja je dan danas sretna s tim poklonom i koristi ga svaki put kad kiti svoj bor", otkriva Petreković.

Je li zgoda doista istinita ili je tek plod mašte talentiranog komičara nismo sigurni, no njegova priča, složit ćete se, popravit će raspoloženje baš svakome.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene