spremna za vrućine

Tregeri joj jedva prekrili bradavice: Još jednom dokazala da nikad ne prolazi nezapaženo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blac Chyna najzapaženija je po svom golišavom stilu odijevanja i svađamasa sestrama Kardashian-Jenner, s čijim je bratom Robom Kardashianom dobila kćer.

Manekenka i bivša striptizeta Blac Chyna (32) nikad ne prolazi nezapaženo zbog svoga bizarnog i golišavog načina odijevanja. 

Pogledaj i ovo showbuzz Što je ovo? Previše čak i za nju: Manekenka sklona skandalima pozirala u bizarnom kupaćem kostimu

Bavi se i pjevanjem, a upravo je za snimanje spota u kalifornijskom gradu Palm Desert pripremila modnu kombinaciju koja će se dugo pamtiti.

Chyna, kojoj je pravo ime Angela Renée White, odjenula je gaćice, kožne tregere s futrolama nalik onima iz vesterna koje nose kauboji za pištolje te je imala dugačak krzneni prsluk i obula je štikle. Tregeri su joj bili točno na bradavicama i prekrivali ih, a oko vrata je stavila neobičnu ogrlicu. 

U toj kombinaciji isticale su se njezine tetovaže i jako dugi, špičasti umjetni nokti. Usto, Blac je imala dobro nauljeno tijelo, pa se sjajila. Oko Chyne je cijelo vrijeme bila vojska stilista koji su se brinuli da ništa ne izmakne kontroli u toj bizarnoj kombinaciji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shorty, light-skinned, tatted, huh, ass fat (grrt)

A post shared by Blac Chyna💋 Cash Only 🤑🎶 (@blacchyna) on

Inače, Chyna je ni iz čega stvorila milijune dolara na računu, što je uglavnom uključivalo veze s poznatijim muškarcima, kao npr. reperom Tygom i Robom Kardashianom, s kojima ima i djecu, javnim svađama sa sestrama Kardashian-Jenner, golišavim fotografijama, fizičkim obračunima i ostalim skandalima.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene