Blac Chyna je toliko nategnula jednodijelni badić da je tek mali dio njega prekrio njezino međunožje. Neki su ju optužili da je sređivala fotografije zbog čudnog izgleda njenog tijela.

Galerija


Manekenka Blac Chyna (32) najčešće u prvi plan stavlja bujnu pozadinu, no ovog puta je napravila iznimku i šokirala novim detaljem na svojim fotografijama. 

Vezani članci Madison Beer Šetnja u grudnjaku za njih je sasvim normalna stvar, a ovo su neka od golišavih izdanja koja se pamte Jordyn Woods Odale ih bujne pozadine: Jedna je lice sakrila maskom, a druga se potpuno odrekla šminke

"Dobar, bolji, najbolji. Htjela sam oslikati sunčevu svjetlost na ovoj strani kuće", napisala je uz svoje objave. Chyna je pozirala u bizarnom srebrnom, jednodijelnom kupaćem kostimu koji je nategnula toliko da je samo mali dio njega pokrivao njezino međunožje. 

Manekenka je istaknula i svoj jako uski struk te bujnu pozadinu. Njene fotografije su dio pratitelja šokirale, a neke oduševile. "U šoku sam", "Moja stvarčica ne bi to izdržala", "Tko je sve zumirao fotku?", "Ma loše si ovo fotošopirala", "Ovo je jako sređena fotografija", "Kako je moguće da si tako građena?", "Odlično izgledaš, ali ovo je tako bolno. Znam to", "Kao da nikad nisi rodila", komentirali su. 

Blac prati 16.4 milijuna ljudi na Instagramu. Inače, Chyna je iz ničega stvorila milijune dolara na računu, što je uglavnom uključivalo veze s poznatijim muškarcima, kao npr. reperom Tygom i Robom Kardashianom, s kojima ima i djecu, javnim svađama sa sestrama Kardashian-Jenner, golišavim fotografijama, fizičkim obračunima i ostalim skandalima.

Brzinski se udavala i rastajala, proglasila bankrot, ali ožiljci od korekcija lica su ono zbog čega je mnogi žale