Blac Chyna i Jordyn Woods snimljene su pri odlasku u kupovinu namirnica, a mnogima su za oko zapele njihove bujne pozadine koje su istaknule u uskim kombinacijama.

Galerija


Jedna je kontroverzna reperica, a druga je slavna preljubnica - Blac Chyna i Jordyn Woods ovih su dana snimljene u neprepoznatljivim izdanjima, bez imalo daška glamura i raskoša kako smo ih inače navikli vidjeti u javnosti, ali pored lica bez šminke pažnju su krale i njihove bujne pozadine.

Vezani članci Khloe Kardashian i Tristan Thompson - 4 Prevario ju je nebrojeno puta tijekom trudnoće, pa i sa sestrinom prijateljicom, a ona mu daje novu šansu? Rob Kardashian Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!

Tako je 31-godišnja Blac Chyna snimljena pri izlasku iz kućne izolacije u uskom sivom kombinezonu, bez teške šminke na licu, dok je u društvu prijatelja čekala da se otvori lokalna trgovina u Los Angelesu. Na njezinu se licu nije primjećivala zabrinutost, a reperica sa sobom nije ponijela ni zaštitnu masku te se nije pridržavala preporučenih mjera društvene distanciranosti.

Inače, glazbenica je ovih dana razbjesnila svoje obožavatelje nakon što im je pokušala naplatiti videopoziv putem društvenih mreža nevjerojatnih 950 dolara, a za uzvraćanje praćenja na profilu na Instagramu 250 dolara.

I dok Blac Chyna ne mari za mjere opreza usred pandemije koronavirusa, Jordyn Woods u kupnju namirnica zaputila se sa zaštitnom maskom na licu, s kojom ju je bilo teško prepoznati, no otkrila ju je njezina također bujna pozadina koja se isticala u uskim tajicama.

Najmlađu milijarderku teško je prepoznati: Ovako izgleda sa šminkom, a karantena je otkrila pravo lice