Glamur je prošlost

Odale ih bujne pozadine: Jedna je lice sakrila maskom, a druga se potpuno odrekla šminke

Blac Chyna (Foto: Profimedia) Blac Chyna (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Blac Chyna (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Blac Chyna (Foto: Instagram) +0 Blac Chyna (Foto: Getty) Galerija

Blac Chyna i Jordyn Woods snimljene su pri odlasku u kupovinu namirnica, a mnogima su za oko zapele njihove bujne pozadine koje su istaknule u uskim kombinacijama.

Jedna je kontroverzna reperica, a druga je slavna preljubnica - Blac Chyna i Jordyn Woods ovih su dana snimljene u neprepoznatljivim izdanjima, bez imalo daška glamura i raskoša kako smo ih inače navikli vidjeti u javnosti, ali pored lica bez šminke pažnju su krale i njihove bujne pozadine.

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Instagram) ne mari ni za što! Fatalni preljub i skandal koji je uslijedio doveli su je u centar pažnje, a ona koristi svaki trenutak da pokaže bujne obline

Tako je 31-godišnja Blac Chyna snimljena pri izlasku iz kućne izolacije u uskom sivom kombinezonu, bez teške šminke na licu, dok je u društvu prijatelja čekala da se otvori lokalna trgovina u Los Angelesu. Na njezinu se licu nije primjećivala zabrinutost, a reperica sa sobom nije ponijela ni zaštitnu masku te se nije pridržavala preporučenih mjera društvene distanciranosti.

Inače, glazbenica je ovih dana razbjesnila svoje obožavatelje nakon što im je pokušala naplatiti videopoziv putem društvenih mreža nevjerojatnih 950 dolara, a za uzvraćanje praćenja na profilu na Instagramu 250 dolara.

I dok Blac Chyna ne mari za mjere opreza usred pandemije koronavirusa, Jordyn Woods u kupnju namirnica zaputila se sa zaštitnom maskom na licu, s kojom ju je bilo teško prepoznati, no otkrila ju je njezina također bujna pozadina koja se isticala u uskim tajicama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene