Bilo je to prije 23 godine

Isplivali detalji bizarnog vjenčanja Michaela Jacksona i medicinske sestre, što se to tamo događalo?

Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson (Foto: AFP) Michael Jackson (Foto: Profimedia) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Joe Jackson, Michael Jackson (Foto: Getty Images) +1 Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Galerija

Michael Jackson i Debbie Rowe vjenčali su se prije 23 godine.

Michael Jackson nebrojeno je puta šokirao svjetsku javnost, što za života, što nakon smrti, a jedan od tih trenutaka svakako je bilo vjenčanje s američkom medicinskom sestrom Debbie Rowe.

Pogledaj i ovo Paris Jackson Sve zbog slavnog oca Kao djevojčica morala se skrivati ispod bizarnih maski, a danas je odrasla u ljepoticu za kojom se svi okreću gdje god da se pojavi

Michael i Debbie vjenčali su se u tajnosti prije gotovo 23 godine u Sydneyju, kada je njemu bilo 38 godina, a njoj 37. Vjenčanje je održano u intimnoj atmosferi jednog hotela, a ceremonija je bila poprilično bizarna.

Prije svega, bizarna je bila mladenkina vjenčanica. Umjesto bijele haljine Debbie je odjenula crnu haljinu koja je prekrivala njezin trudnički trbuh u kojem je nosila prvo od njihovo dvoje djece, koje je željela podariti Michaelu.

Sljedeća bizarnost odnosi se na Michaelova vjenčanog kuma. Naime, kum je bio osmogodišnji dječak imena Anthony, kojeg je pjevač predstavljao kao svog nećaka.

Bilo je to događanje koje uistinu šokiralo cijeli svijet. Par je odluku o vjenčanju donio deset dana nakon što su objavili vijest da je Debbie trudna. Ona je Michaela upoznala 15 godina prije nego što su se vjenčali, i to u dermatološkoj klinici gdje je radila i u koju je pjevač dolazio na tretmane.

Zanimljivo je i da su se vjenčali već tri mjeseca nakon što se Michael razveo od američke pjevačice Lise Marie Presley, kćeri pokojnog Elvisa Presleya.

Debbie i Michael nakon toga su se počeli intenzivno družiti i postali su bliski prijatelji. Prvo dijete, sina Michaela Josepha Juniora rodila mu je 13. veljače 1997. godine.

"Rekao mi je da stvarno želi postati otac i ja sam ga u tome podržala. Pogledao me i sve se posložilo samo od sebe", izjavila je Debbie u intervjuu 2003. godine.

"Svakako je bio uzbuđeniji od mene. Bio je jako uzbuđen kada su počeli trudovi i u trenutku kada mu se rodio sin. Nisam ga nikad vidjela toliko sretnog", izjavila je.

Njihovo drugo dijete, kći Paris rođena je 14 mjeseci kasnije.

"Primio sam je u naručje i odnio kući odmah nakon porođaja", izjavio je Michael nakon kćerina rođenja.

Debbie i Michael razveli su se 1999. godine i njemu je pripalo potpuno skrbništvo nad djecom. U jednom od intervjua Debbie je izjavila kako su se razveli jer je njoj nedostajao privatni život i više nije mogla podnijeti pritisak javnosti.

Ona je u odgoj djece bila minimalno uključena, pa mu je skrbništvo predala dobrovoljno.

"Učinila sam to jer je htio biti otac, ne jer sam ja željela biti majka. Morate zaslužiti titulu roditelja. Ja ju nisam zaslužila. Nisam im mijenjala pelene, nisam se budila usred noći, sve je to Michael radio", izjavila je Debbie na saslušanju o dodjeli skrbništva.

Michaelovo treće dijete, sina Princea Michaela II. Blanketa, rodila je nepoznata surogat-majka 2002. godine.

Detalji o vjenčanju i Michaelovu odnosu s Debbie objavljeni su usred skandala i prašine koju je podigao dokumentarni film sa svjedočanstvima odraslih muškarca koji tvrde da ih je Michael seksualno zlostavljao u djetinjstvu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +2 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Celebrity Lady Gaga odgovorila na glasine da s Bradleyjem čeka prvo dijete: ''Da, trudna sam, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene