Celebrity osobe osim glume imaju i svoje druge strasti, no njihove zanimacije su pomalo neobične.


Ako ste mislili da slavni i poznati u slobodno vrijeme uživaju u hobijima poput skupljanja poštanskih markica ili salveta, pogriješili ste. Ove zvijezde imaju zanimljive ali i neobične hobije. Tko zna, možda i vi dobijete ideju za bavljenje nekim hobijem koji obožavaju ove slavne osobe.

Basist Red Hot Chilli Peppersa, Flea ima zbilja neobičan hobi. Kada ne drži svoju gitaru u ruci, ovaj glazbenik uživa slobodno vrijeme provodi u prirodi i baviti se pčelarstvom.

Flea (Foto: Getty)

Angelina Jolie se bavi sakupljanjem bodeža. Iako ne znamo jel bi se složila da njezina se njezina djeca počnu baviti istim hobijem kao i ona, nju je njezina majka kao jedanaestogodišnju curicu odvela da kupi svoj prvi bodež i od tada je ona vjerni sakupljač tog hladnog oružja.

Angelina Jolie (Foto: Getty)

Bivši gitarist 'Guns N Rosesa', Slash ne može provoditi svoje slobodno vrijeme bez flipera. S tom igrom 'zarazila' njegova supruga. Iako je i sam priznao kako nije baš vrli igrač, on unatoč tome godinama uživa usvom hobiju. Koliko obožava igrati fliper govori i podatak kako je sredinom devedesetih čak i dizajnirao 'Guns N Roses' fliper aparat.

Slash (Foto: Getty)

Osim što obožava nogomet i žene, Cristiano Ronaldo ima i treću strast. Veliki je obožavatelj pokera. Portugalski Casanova je tako i član tima PokerStars Sports kao ambasador brenda.

Cristiano Ronaldo (Screenshot: Youtube)

Johnny Depp ima zbilja neobičan hobi. Voli skupljati Barbie lutkice. U Jednom intervjuu je otkrio da se često i sam igra kako bi na taj način istražio likove koje treba odglumiti.

Johnny Depp (Foto: Getty)