Petra Maroja prošetala je s prijateljicom u Zagrebu, a otkako se udala za Vuka Bella potpuno se povukla iz javnosti.

Galerija


Zadranka Petra Maroja nekoć je bila jedna od naših najuspješnijih manekenki te je nosila revije svjetski poznatih dizajnera. Prije desetak godina odlučila je napraviti zaokret u životu te se posvetila privatnom životu i potpuno nestala iz medija.

Fotografi su Petru snimili na subotnjoj špici u Zagrebu, a prošetala se s prijateljicom. Očito sjajno raspoložena, Petra nije marila za pažnju fotografa. Na sebi je imala jednostavnu decentnu kombinaciju, no svejedno su se svi okretali za njom.

Podsjetimo, Petru je šira javnost imala prilike upoznati na nizu modnih revija koje je nosila od svoje 14. godine. Bila je i česta gošća brojnih tuluma te se družila s domaćim zvijezdama, no onda je odlučila potpuno se povući iz javnosti.

Srce joj je ukrao poduzetnik Vuk Bello, kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja. Kleknuo je nakon dvije godine veze, a Petra je priznala onda kako je u sedmom nebu od sreće otkako ga je upoznala. Žive na relaciji Zagreb - Munchen, a svoj privatni život drža za sebe.

Kraljica Elizabeta brisala suze dok je sama sjedila na sprovodu princa Philipa, potpuno se slomila

William i Harry susreli se prvi put poslije više od godine dana, nekad bliska braća razdvojena na djedovom sprovodu