John Mellencamp u vezi je s agenticom za nekretnine Natashom Barrett, a u listopadu 2019. prekinuo je s Meg Ryan s kojom je bio zaručen.

Galerija


Glazbenik John Mellencamp (69) najpoznatiji je po svojim zarukama s nekadašnjom holivudskom slatkicom Meg Ryan (59), a bio je s nekoliko poznatih dama i sada ponovno ljubi. 

Vezani članci John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Zbog nje je ostavio suprugu nakon 19 godina braka, a sada se oženio njome u strogoj tajnosti Slika nije dostupna Seksi haljinu zamijenila trenirkom i izašla bez trunke šminke

Roker je snimljen s 23 godine mlađom agenticom za nekretnine Natashom Barrett, piše Page Six. Paparazzi su novopečeni par uhvatili prije nekoliko dana na plaži u Malibuu dok su u ležernim izdanjima šetali, držali se za ruke i pritom se smješkali. 

Prvotno se nije znalo tko je misteriozna ljepotica u Johnovom društvu, no ubrzo su američki mediji otkrili da je riječ o Natashi. Amerikanka je iz Santa Barbare i ima dvoje djece. 

U njezinoj biografiji na internetskoj stranici agencije za koju radi piše da voli putovati svijetom u potrazi za svojom srodnom dušom. Natasha je radila u medijima i filmskoj industriji, a svojedobno je i bila na čelu jednog modnog brenda.

Inače, njezin novi, poznati dečko Mellencamp iza sebe ima bogat ljubavni život i američki su mediji pisali da je u vezi s Jamie Sue Sherrill (50), stručnjakinjom za probleme s kožom koja radi sa slavnima, a među njezinim klijenticama je i Jessica Alba. 

Ljubio je i supermodela Christie Brinkley (67), no ipak su najpoznatije njegove dugogodišnje zaruke s glumicom Meg. Nakon osam godina veze, Ryan je iznenada u listopadu 2019. odlučila da više ne vidi svoju budućnost s njime.

Iako to nije bio prvi put da su prekinuli jer im se prije šest i pol godine u vezu umiješala njegova nevjera, no drugi put su zaista krenuli svatko svojim putem. 

"Shvatila je da joj je ovaj put stvarno dosta i prekinula je zaruke. Nije joj nimalo žao", rekao je izvor blizak paru.

Ljubavna veza glumice koja je nekoć bila najveća slatkica Hollywooda i šarmantnog glazbenika započela je 2010. kada se on rastao od supruge Elaine Irwin. Meg je najprije viđena bez zaručničkog prstena, no još se nagađalo da ga je možda skinula zbog nekog drugog razloga. Javnosti nisu poznati detalji prekida niti što je kumovalo tako iznenadnoj odluci glumice.

John iza sebe ima tri braka i šestoro djece, a njegova kći Teddi je svojedobno ispričala američkim medijima koliko se divi vezi svog oca i Meg. "Oni su tako nevjerojatan par. Oboje su pametni i duhoviti. Njihovi razgovori su zanimljivi i kao da gledam meč stolnog tenisa. Zaista izvlače samo najbolje jedno iz drugoga kao što to svi dobri parovi rade", imala je samo riječi hvale. 

Morala je dobro pripaziti koju će pozu odabrati za sunčanje, svaki pokret u ovom bikiniju mogao je biti riskantan za nju

Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću