nema labavo!

Na mukama s 10-ak godina mlađom djevojkom koja je u odličnoj formi: Nije bio spreman za sportsku aktivnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lilian de Carvalho Monteiro pomogla je Borisu Beckeru da se popne na dasku, a onda je preuzela kontrolu i veslala.

Umirovljeni njemački tenisač Boris Becker (52) ne odvaja se od atraktivne djevojke Lilian de Carvalho Monteiro, s kojom je na ljetovanju. 

Pogledaj i ovo Anna Ermakova A i požalio je Slavni otac ju godinama nije htio priznati, ali s vremenom je postala njegova kopija i ipak se morao predomisliti

Par je prvi put viđen skupa u lipnju kada su se opustili u liftu, a trenutačno uživaju na luksuznoj jahti u blizini španjolskog otoka Formentera i s njima je Beckerov sin Amadeus (10). Dok Lilian zadivljuje svojom besprijekornom linijom u jednodijelnom badiću neobičnog kroja i drugim odjevnim kombinacijama, Boris u crnoj majici i hlačama pokušava hvatati tempo svoje nove djevojke. 

Bivši tenisač jedva se popeo na dasku za surfanje i veslanje, a u tome mu je pomogla atraktivna stručnjakinja za procjenu političkog rizika nakon što se on sam mučio i nije uspio. Nakon toga je Lilian preuzela kontrolu i veslala, a Becker je sjedio iza nje i činilo se da se više trudi održati ravnotežu nego što uživa. 

Inače, nedavno je Borisova supruga, bivša manekenka Lily Becker (43), s kojom je u završnoj fazi razvoda, imala javni istup jer je vidjela fotografiju na kojoj Lilian tijekom šetnje grli njezina sina Amadeusa. "Dopusti mi da ti objasnim pa da možeš shvatiti: Tijekom razdoblja trajanja koronavirusa ti si druga djevojka u roku od 7 mjeseci koja mom sinu priprema doručak, pizzu i palačinke! Ne djevojko, kao majka te molim da poštuješ moga sina i odeš se slikati s Borisom u svom slatkom bikiniju i sa savršenim tijelom, ali te preklinjem da se makneš od mog sina. Boris ti to neće reći, ali ja hoću jer inače nećeš shvatiti poruku. Uživaj u predivnom odmoru ali bez diranja mog djeteta. On ti nije dostupan. I točka!!" napisala je na Instagramu i kasnije obrisala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The older I get the more I value time with my kids( if I only could get them all together same time ...) we miss you #anna #noah #family

A post shared by Boris Becker (@borisbeckerofficial) on

Becker je poznat po kratkim vezama s mlađim ljepoticama, tek netom što je viđen prvi put s Lilian bio je s manekenkom Yoanom Montero, a prije nje je ljubio modela Laylu Powell (32).

No nova Borisova djevojka, koja je prema pisanju medija u ranim 40-ima, različita je od svih prijašnjih jer ima tri diplome i govori pet jezika. Navodno su se zbližili tijekom podupiranja pokreta Black Live Matters koji je organizirao brojne prosvjede nakon ubojstva Georgea Floyda. 

Inače, Becker i ima sinove Nou (26) i Eliasa (20) s bivšom suprugom Barbarom te kćer, manekenku Annu (20) s ruskim modelom Angelom Ermakovom (52). 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene