Mila Elegović i Ivan Balić Cobra bili su u braku 11 godina, no 2006. godine odlučili su se rastati.

Galerija


48-godišnja glumica privatni život krije kao zmija noge.

Vezani članci Ana Gruica (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Noga koja je provirivala kroz haljinu osigurala je Ani Gruici baš sve poglede na kazališnoj premijeri Borko Perić i Dora Delbianco (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Pao zagrljaj i poljubac: Ovaj je domaći par dokaz da se nakon razvoda može ostati u dobrim odnosima

Radi se o jednoj od najomiljenijih domaćih glumica Mili Elegović, koja je i jedna od glumica najnovije predstave satiričkog kazališta Kerempuh, kabareta "Preko veze".

Sinoć je održana premijera predstave na kojoj su blistale i ostale glumice Jelena Miholjević, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Mirela Videk Hranjec, Linda Begonja i Ecija Ojdanić.

Većina njih odlučila se za crne kombinacije, a među njima i Mila. Ipak, više od njezina besprijekornog izgleda pažnju je privlačio njezin vrlo prijateljski odnos s bivšim suprugom, fotografom Ivanom Balićem Cobrom, koji se također pojavio na premijeri.

Par se srdačno izgrlio i izljubio te rado pozirao zajedno, a oni su još jedan dokaz kako se nakon razvoda može ostati u dobrim odnosima, baš kao što je to dokazao još jedan domaći par, a to su Ana Rucner i Vlado Kalember.

Podsjetimo, glumica i fotograf bili su u braku 11 godina, no 2006. godine odlučili su se rastati. Među parom je bilo čak 28 godina razlike, no to im očito nije predstavljalo baš nikakav problem. I nakon prekida ostali su u odličnim privatnim, ali i poslovnim odnosima, pa je tako Cobra napravio i brojne profesionalne fotografije lijepe glumice.

I na raznim drugim eventima tijekom prošlih godina bivši je par izgledao vrlo prisno, a Ivan je uvijek bio među prvima koji je Mili čestitao na poslovnim uspjesima.

Nakon razvoda javnost je znala samo za Milinu vezu s arhitektom Rizahom Hadžimustafićem, no ni ona nije potrajala. Trenutno se ne zna je li i koji je muškarac osvojio njezino srce, no čini se da glumica uživa u životu, jer izgleda fantastično.

Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

Mirsad Kerić je živ, oglasio se njegov sin: ''Krivo su prenijeli menadžeru, još je u teškom stanju i bori se za život''

Nikad ljepša: Domaća glumica navukla se na teretanu i trčanje, a rezultate je pokazala u mini haljini

Noga koja je provirivala kroz haljinu osigurala je Ani Gruici baš sve poglede na kazališnoj premijeri