Odmor s djecom

Vjenčali su se nakon samo 3 mjeseca, brak je obilovao prekidima, no bivši supružnici ostali su prijatelji

David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) David Duchovny (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) +0 David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) Galerija

David Duchovny i Tea Leoni vjenčali su se davne 1997. godine nakon samo 3 mjeseca veze.

Par je bio u braku od 1997. do 2014. godine.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Iako niti jedan razvod nije lagan, oni holivudski još su malo teži, jer se često odvijaju pred očima znatiželjne javnosti.

Takav razvod imali su i glumci David Duchovny i Tea Leoni koji su vjenčali davne 1997. godine nakon samo 3 mjeseca veze.

1999. godine stigla je kći Madelaine, a 2002. godine i sin Kyd. Par je u intervjuima često isticao kako su srodne duše, no idila je potrajala do 2007. godine kada su se prvi put razišli. Ipak, pomirili su se već 2008. godine kada je David pristao krenuti na liječenje liječiti od ovisnosti o seksu i pornografiji.

Šuškalo se i kako je David zbog toga često varao lijepu suprugu, no nikada nisu postojali čvrsti dokazi za to. Par se ponovno razišao 2011. godine, no i tada su dali još jednu šansu svojoj ljubavi. Ipak, 2014. godine potvrdili su konačan prekid, a on je bio taj koji je prvi predao papire za razvod. Kao razlog je naveo "nepomirljive razlike".

Djeca su ostala živjeti s majkom, a zvijezda serija "Dosjei X" i "Kalifornikacija" tada je pristao na alimentaciju od 40 tisuća kuna mjesečno te na jednaki iznos za troškove života bivše supruge.

A čini se kako je par ostao u prijateljskim odnosima zbog djece s kojom su nedavno viđeni na odmoru na Barbadosu.

Par je uživao u tipično ljetnim aktivnostima, a kada su uočili paparazze, samo su im mahnuli. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Dolores Lambaša (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Celebrity Ivo Gregurević 2013. godine oprostio se od svoje velike ljubavi Dolores Lambaše

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) +0 Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) Celebrity Legendarni Giga volio je život: "Prestao sam piti i pušiti iz straha od smrti, samo da ostanem živ"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivo Gregurević (Foto: Ksenija Marinković) Celebrity Dva razloga zbog kojih je Ivo Gregurević rijetko davao intervjue

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene