David Duchovny i Tea Leoni vjenčali su se davne 1997. godine nakon samo 3 mjeseca veze.

Galerija


Par je bio u braku od 1997. do 2014. godine.

Vezani članci Jennifer Aniston, Brad Pitt Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo" Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Iako niti jedan razvod nije lagan, oni holivudski još su malo teži, jer se često odvijaju pred očima znatiželjne javnosti.

Takav razvod imali su i glumci David Duchovny i Tea Leoni koji su vjenčali davne 1997. godine nakon samo 3 mjeseca veze.

1999. godine stigla je kći Madelaine, a 2002. godine i sin Kyd. Par je u intervjuima često isticao kako su srodne duše, no idila je potrajala do 2007. godine kada su se prvi put razišli. Ipak, pomirili su se već 2008. godine kada je David pristao krenuti na liječenje liječiti od ovisnosti o seksu i pornografiji.

Šuškalo se i kako je David zbog toga često varao lijepu suprugu, no nikada nisu postojali čvrsti dokazi za to. Par se ponovno razišao 2011. godine, no i tada su dali još jednu šansu svojoj ljubavi. Ipak, 2014. godine potvrdili su konačan prekid, a on je bio taj koji je prvi predao papire za razvod. Kao razlog je naveo "nepomirljive razlike".

Djeca su ostala živjeti s majkom, a zvijezda serija "Dosjei X" i "Kalifornikacija" tada je pristao na alimentaciju od 40 tisuća kuna mjesečno te na jednaki iznos za troškove života bivše supruge.

A čini se kako je par ostao u prijateljskim odnosima zbog djece s kojom su nedavno viđeni na odmoru na Barbadosu.

Par je uživao u tipično ljetnim aktivnostima, a kada su uočili paparazze, samo su im mahnuli. 

Ivo Gregurević 2013. godine oprostio se od svoje velike ljubavi Dolores Lambaše

Legendarni Giga volio je život: "Prestao sam piti i pušiti iz straha od smrti, samo da ostanem živ"

Dva razloga zbog kojih je Ivo Gregurević rijetko davao intervjue