Obitelj ogorčena!

Uveo ju je u pakao droge i povukao do dna, a 8 godina nakon njezine smrti želi još njezina novca

Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Profimeda) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) +0 Josh Bowman (Foto: AFP) Galerija

Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil u braku su proveli 2 godine, a njihov odnos bio je buran.

Slavna pjevačica preminula je 23. srpnja 2011. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz tragično preminula pjevačica Zbog njega je počela piti, otkrio joj je teške droge: Njihova turbulentna veza punila je medijske stupce

Britanska glazbenica Amy Winehouse bila je jedna od najvećih zvijezda svoje generacije, no njezin je život tragično završio. Iako joj je karijera bila kratkog vijeka, Amy je iza sebe ostavila mnogobrojne hitove i postala prava pjevačka legenda.

Unatoč tome što su se njezini koncerti rasprodali iste minute kada bi ulaznice bile puštene u prodaju, a mnogi su je smatrali i ikonom stila, Amy je vodila bitku sa zadovoljstvom samom sobom. Bila je teška ovisnica o alkoholu i drogi, a njezin je privatni život bio neiscrpan izvor skandala, posebno njegov ljubavni dio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy winehouse (@amy_winehouse_official_) on

I s prvim javnim dečkom, kuharom Alexom Clareom, Amy je imala buran odnos prepun opijanja, ali i fizičkih obračuna, pa su ih paparazzi često znali uhvatiti na cesti krvave i u modricama. Alex je kasnije prodao svoju ispovijest o vezi s Amy novinama, pa se saznalo i kako je pjevačica bila opsjednuta grubim seksom i vezivanjem.

Ubrzo nakon prekida s Alexom Amy se vratila bivšem dečku Blakeu Fielder-Civilu, za kojeg se i udala 2007. godine, samo nekoliko mjeseci nakon pomirenja. I Blake je bio ovisnik, a njihova veza bila je sve samo ne sretna. Naime, Blake je uveo Amy u svijet droga, a ona je ionako već bila teška alkoholičarka. Kakva, dovoljno govori to što je u jednom londonskom pubu imala "svoje mjesto".

Sljedeća ljubav došla je 2009. Amy se tada zaljubila u glumca Josha Bowmana i rekla da je "zaljubljena i više joj ne trebaju droge", no problem je bio taj što je formalno još uvijek bila u braku.

Na kraju je Blake predao papire za razvod zbog preljuba, no tada pak Amy nije dobro reagirala na mogućnost razlaza. Iako je javno pričala o svojem novom odabraniku, istovremeno je davala intervjue u kojima je govorila kako su ona i Blake savršeni jedno za drugo. Ipak, Blake se nije htio pomiriti pa su se na kraju i službeno razveli 2009. Amy je preminula 2011. godine sa svega 27 godina zbog trovanja alkoholom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy winehouse (@amy_winehouse_official_) on

Osam godina nakon smrti, Blake nije gotov sa svojom pokojnom bivšom suprugom. Kako prenosi britanski The Sun, Blake se želi dokopati novca svoje bivše supruge, što je itekako razljutilo njezinu obitelj, koja mu je poručila kako je besraman te ne zaslužuje niti novčića. Navodno dotični traži ukupno milijun funti, isplatu paušalnog iznosa te mjesečnu naknadu.

"On je netko tko je tijekom njihova zajedničkog vremena trošio jako puno Amyna novca. Također, veliki dio vremena je proveo u zatvoru, donoseći svima oko sebe veliku bol. Dati mu još novca bilo bi doista previše", otkrio je izvor blizak obitelji Winehouse, koja je ogorčena njegovim zahtjevima.

Amy nije ostavila oporuku, a njezina imovina koja je u trenutku smrti iznosila 2,94 milijuna funti, pripala je njezinim roditeljima. Vjeruje se da je od njezine smrti zarada znatno porasla od autorskih naknada za pjesme. Blake je odvjetnicima njezine obitelji otkrio kako ima valjanu tvrdnju da dobije dio zarade jer je s njom bio šest godina, tijekom kojih je ona izdala neke od svojih najprodavanijih materijala.

Kada su se razvodili, pjevačica mu je isplatila 250 tisuća funti, a odvjetnici obitelji Winehouse ističu kako će pojedinosti te isplate biti ključni čimbenik u pravnom zahtjevu njezina bivšeg supruga. Ako je ta isplata bila definirana kao "čisti prekid", onda on nema stvarne razloge za traženje više novca. U suprotnom, dotični može imati slučaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy winehouse (@amy_winehouse_official_) on

Blakea su njezini obožavatelji doslovno mrzili, nazivali parazitom te ga krivili za njezinu smrt, dok je on za to vrijeme otvoreno govorio o tome kako je uveo pjevačicu u svijet heroina koji je uzimao nekoliko puta dnevno kraj nje, dok ga nije pitala može li probati malo.

Obitelj je jako razljutila i činjenica da novac traži u ovo osjetljivo vrijeme oko godišnjice njezine smrti...

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +9 Irina Shayk (Foto: AFP) Celebrity Prirodna ljepotica ili vrhunska lažljivica: Vidite li na starim fotkama ruske bombe dokaze operacija?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene