Luka Lazukić, bivši suprug pjevačice Nataše Bekvalac proglašen je krivim na sudu za obiteljsko nasilje.

Galerija


Bivši suprug popularne sprske pjevačice Nataše Bekvalac, Luka Lazukić osuđen je zatvorsku kaznu u trajanju od 8 mjeseci uvjetno, s rokom provjere od tri godine jer ju je prošle godine pretukao u njihovu zajedničkom domu. Uz to, produžena mu je zabrana prilaska bivšoj supruzi, piše Kurir.

Vezani članci Nataša Bekvalac Propali brakovi, prevare, fizički obračuni: Pjevačica burnog života objavila fotku kad je imala samo 16 Prosvjed protiv švicaraca (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) Vrhovni sud presudio protiv osam domaćih banaka za kredite u švicarcima: "Slučaj franak je gotov. Ovo je naša pobjeda!"

To bi značilo da ukoliko izvrši novo kazneno djelo ili prekrši izrečenu mjeru zabrane prilaska, kazna zatvorske kazne bit će automatski aktivirana.

"Zadovoljan sam presudom. Ovim se potvrđuje da je moja stranka pred sudom govorila istinu i da je na njoj izvršeno kazneno djelo - nasilje u obitelji. Ovo je za Natašu zadovoljavajuće", izjavio je Natašin odvjetnik Zoran Ateljević za Kurir.

Podsjećamo, Luka Lazukić je 13. travnja prošle godine pretukao Natašu Bekvalac u njezinom stanu na Dedinju u Beogradu.

Nakon nemilog događaja Nataša je podnijela zahtjev za rastavu, a dobila je i brojnu podršku od kolega s estrade, između ostalog i onu Severine.

Bilo je to najteže životno razdoblje za popularnu pjevačicu koja nakon svega i dalje vjeruje u ljubav.

"Naravno, čemu život ako ne vjerujete u ljubav?'', izjavila je svojevremeno za srpski Alo.

Domaća voditeljica zapalila društvene mreže: "Možemo samo gledati i uživati u takvoj ljepoti"