potvrdio sretne vijesti

Bivši muž Meghan Markle s novom je suprugom dobio dijete, otkrio je i neobično ime djevojčice

Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Trevor Engelson (Foto: Getty) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) +0 Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Galerija

Trevor Engelson i Meghan Markle rastali su se 2014., a on se lani vjenčao s Tracey Kurland nakon što su tri godine bili u vezi.

Bivši suprug Meghan Markle, holivudski producent Trevor Engelson, objavio je kako su on i njegova druga supruga Tracey dobili prvo dijete. Engelson je istaknuo da su kćerkicu nazvali Ford Grace Engelson.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

S vojvotkinjom od Sussexa Trevor je bio u braku dvije godine, a za Tracey Kurland vjenčao se u svibnju prošle godine u Kaliforniji nakon tri godine veze.

43-godišnji producent i bivša glumica Markle hodali su sedam godina prije nego što su 2011. stali pred oltar. Rastali su se dvije godine kasnije zbog toga jer su živjeli na različitim adresama i ljubav među njima je izblijedila.

Markle prije rastave u Torontu snimala seriju "Suits" te im je sve to posalo previše i odlučili su se na rastavu. Meghan je četiri godine nakon upoznala princa Harryja, a 2018. su se vjenčali. Početkom ove godine Meghan i Harry su šokirali britanski kraljevsku obitelj objavom da odstupaju od svih kraljevskih dužnosti, a sa sinom Archiejem su se preselili u Los Angeles.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene