Janice Dickinson bila je najplaćeniji model 70-ih i svi su se okretali za njom zbog njezine ljepote, no sada privlači pažnju uništenim licem.

Galerija


Nekad slavni supermodel Janice Dickinson (64) često se šeće s mužem Robertom Gernerom (71), a pritom izaziva čuđenje javnosti zbog izgleda lica. 

Vezani članci Slika nije dostupna Kolica, štake, povezi...što joj se dogodilo? Slika nije dostupna Godine ostavljaju traga - Slavna ljepotica ima 58. godina!

Janice se u nedjelju prošetala sa suprugom i njihova dva psa u parku u Los Angelesu. Bivša manekenka sakrila je svoje lice, koje je unakazila plastičnim operacijama, pod šeširom i sunčanim naočalama. Obukla je haljinu, a na nogama je imala espadrile i dok je sjedila na klupi s Robertom, u jednom trenutku imala je podignute noge, pa su joj izvirile gaćice. Njezin muž imao je duge hlače, kariranu košulju i šešir. 

Inače, Janice je bila najplaćeniji model 70-ih godina, no nakon toga je uništila svoje lice zbog opsjednutosti plastičnim operacijama. Od 2016. u braku je s Robertom, psihijatrom koji je izgubio dozvolu za rad jer je započeo vezu s pacijenticom. 

Janice je to četvrti brak, a Gernera je upoznala na slijepom spoju 2012. Upoznao ih je njegov sin i zaručili su se nakon samo tri mjeseca veze. 

 

Lejla Filipović mami uzdahe u 44. u badiću, u komentarima se oglasio njezin muž Tarik, ali i Nina Badrić