Muški izlazak

Dok ona uništava britansku monarhiju, bivši suprug Meghan Markle tulumari s prijateljima po Hollywoodu

Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) +0 Trevor Engelson (Foto: Getty) Galerija

Meghan Markle i Trevor Engelson vjenčali su se 2011. godine, no brak je potrajao svega dvije godine.

I dok njegova bivša supruga razara višestoljetnu britansku tradiciju, Trevor Engelson uživa u muškim izlascima u Zapadnom Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Podsjetimo, Meghan Markle i Trevor Engelson bili su u neuspješnom i kratkom braku – njihova sreća trajala je tek dvije godine. Vjenčali su se 2011. na plaži na Jamajci.

Meghanino prvo vjenčanje bilo je znatno ležernije od onog kraljevskog, imala je opuštenu kosu i jednostavnu bijelu haljinu. Par je u brak stupio nakon više od sedam godina veze, a službeni razlog rastave bile su "nepremostive razlike."

Meghan se Trevor svidio odmah nakon upoznavanja u jednom baru jer je ambiciozan i strastven, otkrio je svojedobno nepoznati izvor, no vojvotkinja je od bivšeg supruga za vrijeme trajanja braka zahtijevala da potpiše "trudnički ugovor" kojim se on obvezuje plaćanja privatnog trenera, nutricionista i dadilje kako bi se u slučaju trudnoće Meghan brzo vratila na staro sa životom, ali i fizički.

"Meghan je oduvijek voljela da ju se tretira kao princezu, a njezin prvi suprug nije imao izbora nego potpisati ugovor."

Godinu dana nakon što se udala za princa Harryja, oženio se i Trevor, i to za 11 godinu mlađu nasljednicu Tracey Kurland. Drugim riječima, baš poput svoje bivše supruge, i on je drugim brakom stupio u multimilijunašku obitelj.

Naime, Tracey Kurland kći je Stanforda Kurlanda, kontroverznog trgovca nekretninama i brokera koji je u krizi 2008. davao riskantne kredite građanima i obogatio se na temelju prodaje hipoteka. Par se zaručio nakon godinu dana veze, a u bračnu luku uplovili su za nešto malo manje od dvije godine.

Iako su novinari željeli znati kakav stav Trevor ima o svojoj bivšoj supruzi i famoznom Megxitu, dotični nije bio raspoložen za takva pitanja te je nastavio svojim putem.

Prošlosti je ionako mjesto u - prošlosti! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene