Filip Kleva, bivši mister Mister turizma Hrvatske, našao se među brojnim uzvanicima jednog događanja u Rijeci.

Galerija


Misteriozna zabava na tajnoj lokaciji mnogima je rasplamsala maštu i probudila strasti. Proteklog vikenda dvjestotinjak ljudi posegnulo je za svojim mobitelima kako bi pročitalo istu poruku – lokaciju događanja Eudaimonia 2020 Eyes Wide Shut, koja se do tog trena čuvala kao najveća tajna, kao i sve ostalo vezano za to događanje o kojem čitava Rijeka bruji već tjednima.

Naravno, na tom tajnovitom mjestu pojavili su se brojni ugledni gosti iz poslovnog svijeta, ali među mnogobrojnim uzvanicima našao se i bivši Mister turizma Hrvatske, Filip Kleva, koji već dugi niz godina izbiva iz medija, no unatoč maski na licu, ipak su mnogi prepoznali tog Riječanina, koji se nekada bavio i glumom te snimao domaće sapunice.

Osim njega na misterioznoj zabavi bila je i Sanja Lopar, jedina žena u Europi koja se bavi proizvodnjom cigara, Miroslav Kljajić vlasnik osječkog Craft Rooma, bivša manekenka Ivana Mamilović, poduzetnica Maja Uremović koja se pojavila u Zigmanovoj kreaciji, te Gordana Nikolić poznata i kao dobitnica nagrade WEF 18 Exceptional Women on Excellence.

Od trenutka objave misterioznog i intrigantnog teasera u kojem je glavnu ulogu imao Marko Tolja, jedan od ambasadora projekta Eudaimonia i Fidelio odijela po mjeri, uzbuđenje i iščekivanje oko eventa je iz sekunde u sekundu raslo, a sada možemo reći da je to bilo i sasvim opravdano jer Gentlemen's Shop očito ima recept za uspjeh.

Ovoga puta tajni sastojak pronašli su u kultnom Kubrickovu filmu Eyes Wide Shut, koji ujedno ove godine slavi svoju 20-tu obljetnicu od premijernog prikazivanja, ali i dalje kao i prvog dana rasplamsava maštu i budi strasti svojim pomicanjem granica, baš kao i ovaj event.

Kao i u filmu, na event su mogli samo odabrani. Međutim, uzbuđenje nije stalo na tajnoj lokaciji, erotičnoj najavi i maskama. Svaka sekunda ovog događanja bila je maestralno osmišljena tako da kreira savršenu atmosferu mističnosti i erotičnosti te da u potpunosti uvuče sve prisutne u tajnovitu i misterioznu, senzualnu igru iz koje nitko nije htio izaći jednom kada je za to došlo vrijeme.

Cijela večer osmišljena je kao performans glumaca među gostima i s gostima, u kojem su se mini scene ispreplitale i prelijevale iz jedne u drugu toliko vješto da gosti nisu znali tko je gost, a tko glumac, što je stvarnost, a što vrhunski osmišljen scenarij ove fenomenalne interpretacije Kubrickova remek-djela, kojom su organizatori pomaknuli apsolutno sve ljestvice u organizaciji događanja i na najneobičniji način gostima u svaku poru usadili Fidelio i Eudaimoniu, ono što ih je i okupilo na tom neobičnom uprizorenju pod maskama koje će se pamtiti i o kojem će se pričati.

Povod ove najmisterioznije i najuzbudljivije zabave koju je Rijeka doživjela je Eudaimonia, projekt koji potpisuje Damir Matešković i riječki Gentlemen's Shop, a koji kroz svoje ambasadore i ambasadorice prenosi filozofiju sretnog življenja i pozitivne priče koje svima mogu poslužiti kao motivacija i inspiracija u životu. Ova filmski dobra zabava održala se u raskošnoj Palača Modello, u prostorijama Zajednice Talijana u Rijeci.