Bivši glumac Freddie Prinze Jr. ima novu strast. Svoj je hobi pretvorio u ozbiljan posao.


Devedesete su "krive za sve". Osim bezvremenskih pjesama do utjecajnih frizura donijele su i nekoliko "vrućih" glumaca iz srednjoškolskih filmovima. Jedan od njih zasigurno je i Freddie Prinze Jr.

Vezani članci Čuda iz kuhinje (Foto: brightside.me) Sramote iz kuhinje: Možda su eksperimentiranje trebali ostaviti za spavaću sobu Tragedije u kuhinji (Foto: brightside.me) Toliko su nesposobni u kuhinji da je pravo čudo što su još uvijek živi

Holivudski ljepotan proslavio se ulogama u romantičnim komedijama i horor filmovima među kojima su "Znam što si radila prošlog ljeta" i "Ona je sve to", ali je naposljetku odustao od glumačke karijere i krenuo u posve neočekivanom smjeru.

Ljubav prema kuhanju bila je jača od svega pa je tako Freddie svoj hobi pretvorio u posao. Prije gotovo godinu dana objavljena je njegova prva kuharica "Back to the Kitchen" sa 75 recepata, ali i osobnim pričama iz Freddiejevog djetinjstva i sadašnjeg života. O kuhanju je najviše naučio dok je s majkom živio u Novom Meksiku. Iako bi mnogi pomislili da je ona njega naučila tajnama kuharskog zanata, istina je sasvim drugačija. On je uglavnom kuhao njoj i tako razvijao svoju strast prema kuhanju.

Nakon što je pobjegao od slave, bivši glumac ostvario se i privatno. U bračnu luku uplovio je s poznatom glumicom Sarah Michelle Gellar s kojom se zbližio na snimanju filma "Znam što si radila prošlog ljeta". U braku su već 15 godina, a zajedno imaju i dvoje djece - kći Charlotte i sina Rockyja.

 

Shhhh.....don't tell the #kids. We snuck out for a #datenight after they were #adultsonly @realfreddieprinze

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

 "Htio sam biti tata koji je cijelo vrijeme kod kuće. Htio sam djeci svakodnevno pripremati doručak i večeru", izjavio je Freddie u jednom intervjuu. I time svima jasno daje do znanja zašto se na vrhuncu slave povukao u svoj svijet. Danas zbog toga ne žali nimalo.