Sve o kosi

Bivši zaposlenik kraljevske obitelji: 'Šutio sam 35 godina'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve što odjene Kate Middleton postane pravi hit, no ipak se najviše priča o njezinoj bujnoj kosi. Njezin bivši frizer sada želi slavu samo za sebe!

I dok  cijeli modni svijet bruji o sjajnoj, dugoj i njegovanoj kosi vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, jedna osoba ipak je ostala prilično neimpresionirana. 'Mislim da je njezina kosa predivna, no ponekad je možda i presređena. No, uvijek izgleda ljupko', kaže njezin bivši frizer Denise McAdam.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Probrazba koja je trajala 6 sati i koštala skoro 6 tisuća kuna!

Nakon Kate Middleton, njezin bivši frizer odlučio je kako više neće raditi s kraljevskom obitelji. Denis je bio kraljevski frizer čak 35 godine, a sada je odlučio predstaviti se svijetu pa je pristao na BBC-ev reality show koji će se znati 'Kosa' a frizeri će se natjecati napraviti najbolju frizuru.

Osim toga, Denise je stavio 'bubicu u uho' britanskim medijima kada je rekao da je tokom svoje karijere čuo jako zanimljive priče od svojih klijenata da bi mogao napisati knjigu. 'Neke stvari su mi rekli William i Harry, no uvijek sam bio diskretan. Zato sam i dobio odličje od kraljice Elizabete II. jer sam šutio 35 godina', poručio je Denis za UsWeekly, a očito je da ćemo o njemu tek čuti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene