Caroline Flack čeka suđenje za fizički napad na dečka Lewisa Burtona, a na njegovu stranu stao je i njezin bivši zaručnik Andrew Brady.

Galerija


Britanska voditeljica Caroline Flack prošlog je ponedjeljka saslušana na sudu u Londonu zbog fizičkog napada na 13 godina mlađeg partnera Lewisa Burtona.

Vezani članci Caroline Flack Posljednji trenuci slavne voditeljice: Nekoliko sati prije smrti objavila fotografiju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim Caroline Flack Otkriveni detalji napada voditeljice na mlađahnog dečka: Pročitala je poruke, a zatim ga udarila lampom u glavu

Drama se odvijala u londonskom domu 40-godišnje voditeljice koja je imala agresivno-ljubomorni ispad nakon što je u mobitelu 27-godišnjeg partnera tenisača našla pruke 60-godišnje žene kojoj je on davao instrukcije.

Nakon fizičkog obračuna u njihov je dom stigla policija te privela ljutu i uzrujanu voditeljicu te šokiranog tenisača s težim ozljedama zbog kojih je hitno prevezen u bolnicu. "Bio sam normalan dok nju nisam upoznao", navodno je vikao dok je nju privodila policija.

Na saslušanju se tako saznalo kako je ljubavnika pogodila lampom u glavu te mu rasjekla istu, a zatim su letjele i čaše. Par je policiju tako dočekao krvav, a jedan od policajaca izjavio je na sudu kako im je stan izgledao kao "scena iz nekog hororca".

Saznalo se i kako je tenisač u žaru svađe nazvao policiju tvrdeći kako ga "Love Island" prezenterica želi ubiti te kako na glavi ima veliku posjekotinu. Upravo zato, Caroline je policija po dolasku morala oboriti na pod kako bi ju uhitila, a suđenje je zakazano za 4. ožujka 2020. godine.

Voditeljica je izrazila želju da s dečkom provede Božić i Novu godinu, no sudac je odbio njezin zahtjev da joj se dopusti da ga smije kontaktirati na bilo koji način ili se pojaviti na njegovoj adresi. Ipak, na sudu je oboje potresla takva odluka, a posebno je loše izgledala Caroline koja je počela plakati čim je ušla u sudnici s prijateljicom.

"Srećom, mnogi od vas neće vjerovati u ono što su čuli sa saslušanja. Hvala vam na podršci. Bit će sve lakše kada ću moći iznijeti svoju stranu priče, kada će mi to biti dopušteno", poručila je nakon toga voditeljica na Instagramu kao i da je ovo nešto najgore što je ikad proživjela. "Ne znam gdje bih otišla, komu mogu vjerovati i tko sam ja uopće", zaključila je.

A oglasio se i njezin bivši zaručnik Andrew Brady na Instagramu koji je progovorio o njihovoj toksičnoj vezi, a naglasio je i kako će istina s vremenom izaći na vidjelo. On se javio i dan nakon što je izbio skandal fotografijom na kojoj je pisalo kako "zlostavljanje nema spol".

A u novom istupu u javnosti na Instagramu je podijelio fotografije sa svojih brojnih putovanja u 2019. godini te istaknuo kako mu je to zaliječilo slomljeno srce. "Tek sam tada shvatio koliko sam sretan i koliko mi je trebala ovakva pozitivna promjena od 2018. godine. Nova želja za životom i boli me briga stav za stvari oko kojih bi inače paničario. Sada se znam suočiti s problemima", poručio je Andrew.

"Bio sam na dnu i falilo mi je motivacije da se oslobodim veoma toksične situacije u kojoj sam bio. Moj let u jednom smjeru za Australiju bio je ono što mi je trebalo. Međutim, duboko sam tužan što je moja 2018. bila slična nečijoj 2019.", nastavio je jasno uspoređujući se s novim izabranikom svoje bivše djevojke.

"Čini se da je još jedna žrtva zlostavljanja ušutkana zbog spola te inteligentnih PR timova koji potiču pristranost tabloida. Možda se žrtve mogu ušutkati, no vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Istina na kraju uvijek izađe na vidjelo", zaključio je. 

Strašna tragedija zadesila norvešku kraljevsku obitelj na sam Božić