Želi odštetu

Bivši dečko tuži Shakiru, evo zašto traži 650 MILIJUNA KUNA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonio traži oko 650 milijuna kuna odštete od bivše djevojke s kojom je bio gotovo 10 godina!

Antonio de la Rua, bivši dečko pjevačice Shakire, protiv nje podigao je tužbu u kojoj traži odštetu od 65 milijuna funti ili oko 650 milijuna kuna!

Pogledaj i ovo Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Ljubav iz davnina Prije slavnog nogometaša voljela je sina bivšeg argentinskog predsjednika, a onda su završili na sudu

Naime, prema pisanju Billboarda, Antonio tvrdi kako je on zaslužan za svjetsku karijeru ove popularne kolumbijske pjevačice, a tužbu je podigao u Los Angelesu te u njoj tvrdi kako su paralelno uz ljubavni život imali i poslovni odnos te da je upravo on zaslužan za album 'Hips Don't Lie' jer ju je nagovorio da ga snimi, a taj album 2006. godine postao je broj jedan u čak 24 zemlje svijeta!

>> Shakira s malenim Milanom ide i na posao!

Prema sudskim dokumentima, Antonio, inače sin bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rue, tvrdi kako Shakirin uspjeh nije bila 'puka sreća' već rezultat dugotrajne bitke za probitkom koju je vodio sam Antonio.

No, to nije sve! Antonio tvrdi kako je on bio iza ugovora vrijednog 300 milijuna dolara koji je pjevačica sklopila s kompanijom Live Nation te iza ugovora vrijednog 9 milijuna dolara koji je sklopila sa španjolskom telekompanijom Telefonica baš kao i za 2 milijuna dolara godišnje sve dok se prodaje parfem nazvan po njoj.

La Rua u sudskim dokumentima tvrdi kako je između 2008. i 2011. godine dobivao od 15 do 20 posto njezine zarade koja se isplaćivala preko raznih inozemnih računa i banaka. Navodno mu je Shakira tvrdila da će se njihov poslovni odnos nastaviti i nakon ljubavnog prekida, ali 2011. godine putem odvjetnika mu je poručila da je njihov odnos raskinut pa on traži vrtoglavih 65 milijuna funti odštete!

Valja istaknuti kako ga je Shakira već jednom tužila i to jer je sam sebi bez ičijeg dopuštenja isplaćivao bonuse iz tvrtki koje su vodile njezine poslove.

Shakira i Antonio bili su vezi više od devet godina, a raskinuli su 2010. godine. Nakon raskida Shakira se zbližila s nogometašem Gerardom Piqueom s kojim sad ima i sina Milana.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene