Evo što ih je spojilo!

Natalija Prica poslije dugo vremena u javnosti, zabavljala se u društvu naših bivših misica, rijetko ih imamo priliku vidjeti na okupu!

Ivana Mišura - 1 Ivana Mišura - 1 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišura - 1 Galerija

Bivše misice Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina družile su se na otvaranju wellness oaze Gorana Vlaovića i Zorana Zdelara.

Bivši nogometaši, nekadašnji reprezentativac Goran Vlaović i Zoran Sedlar otvorili su ekskluzivnu wellness oazu u Zagrebu, a na otvaranju su bila mnoga poznata domaća lica.

Pogledaj i ovo Natalija Prica bilo je pitanje vremena Natalija Prica i nova supruga njenog bivšeg muža pojavile su se na istom događaju, pogledajte kako su se ponašale

Ovo je ujedno bila i prilika da se okupe bivše misice, a zajedno su pozirale Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina.

Sve dame su dobro poznate domaćoj javnosti, no u posljednje vrijeme ih rijetko imamo priliku vidjeti na okupu. Jedna od prilika kada su također sve zablistale bilo je vjenčanje Gorana Vlaovića i Ivane Mišure u kolovozu prošle godine.

Bivši nogometaš i bivša misica u vezi su od 2018. godine, a sredinom veljače prošle godine na svijet je došla njihova kćerkica Vana. Fotografije s njihove svadbe na Instagramu je objavila Ivana Delač. Pozirala je s mladenkom i još dvije bivše misice, Natalijom Pricom i Marijanom Kužinom.

Nije tajna da su ljepotice i velike prijateljice, a svi jedva dočekaju detalje s njihova druženja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene