Maja Cvjetković i Antea Kodžoman su bliske prijateljice i često ih se može vidjeti skupa, a Ivančica Pahor se nekoliko godina nije pojavljivala u javnosti.

Galerija


Zagrebački Cvjetni trg je omiljeno mjesto za okupljanje brojnih poznatih Hrvata, a lijepo vrijeme je privuklo bivše misice. 

Vezani članci Maja Cvjetković (Foto: Instagram) Nekada najseksi Hrvatice tulumare na Zrću kao u dobra stara vremena: Maja i Antea mame uzdahe u bikinijima Slika nije dostupna DOMAĆE LJEPOTICE KONAČNO PRIZNALE Antea i Maja otkrile neke stvari iz prošlosti!

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković Kević (34) uživala je na špici u društvu kćeri Vite (3) i prijateljice Antee Kodžoman, bivše Kraljice Hrvatske. Maja i Antea su jako bliske i često ih se može vidjeti skupa u javnosti, na kavi ili u kupovini. 

Cvjetković na njihova druženja vodi svoju mezimicu koju je dobila s 20 godina starijim poduzetnikom Andrijom Kevićem, za kojeg se udala 2017. godine. Iste godine su dobili kćer Vitu. 

U centru hrvatske metropole je bila i bivša Miss turizma Sunčica Pahor. Sunčica, koja se godinama nije pojavljivala u javnosti, pokazala je vitku figuru u ružičastoj haljini. 

Prelijepi doček kod kuće za Izabel Kovačić i njenog sinčića Ivana: Pohvalila se raskošnim prizorom