Splitska glumica Ana Gruica uskoro će po drugi put stati pred oltar.

Galerija


Splitska glumica na Instagramu je objavila da se uskoro udaje za svog odabranika Borana Uglešića.

Vezani članci Ana Gruica - 4 Navikli smo gledati njene seksi fotke, a domaća glumica sada nas je počastila jednom romantičnom Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica otkrila u kakvim je odnosima s majkom svog odabranika, a i on je imao što reći

Radi se o Ani Gruici koja je prelijepi zaručnički prsten pokazala jučer na Instagramu, a ispod pjesme je ispisala riječi Rihannine pjesme "Diamonds". "Kako ne bi rekla da", napisala je glumica i fitness instruktorica koja je s uglednim psihijatrom u vezi godinu dana.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

U splitskim se krugovima dugo šuškalo kako je on zbog nje ostavio dugogodišnju partnericu s kojom je dijelio stan, a prije Borana, Ana je ljubila pisca Hrvoja Šalkovića s kojim ima sina.

Ana i Hrvoje upoznali su se krajem 2014. godine i to sasvim slučajno na benzinakoj postaji, a Ana je tada istaknula kako ju je Hrvoje osvojio jer je inteligentan, šarmantan i jer je napisao više knjiga nego što su ih pročitali neki njezini udvarači.

Ana Gruica (Foto: Instagram)
Gruica Šalković (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

No u prvoj polovici 2017. godine par je prestao živjeti na zagrebačkoj adresi, a Ana se tada vratila u Split. Navodno su im presudile nepremostive razlike, što je uobičajena praksa kod prekida poznatih parova. Iako imaju dijete, Ana i Hrvoje nikada nisu stali pred oltar, a kako je otkrila sama Ana, nikada nisu osjetili potrebu da to učine.

Ana Gruica (Foto: Instagram)
Ana Gruica Dijan Jahjefendić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prethodno je glumica bila udana za bivšeg bodybuildera i osobnog trenera Dijana Jahjefendića s kojim se rastala nakon svega godinu i pol braka te ukupno tri godine veze.

Ana je u veljači 2012. godine zamolila tadašnjeg supruga da se iseli iz stana, a po kuloarima se šuškalo kako im je presudila treća osoba, što je Ana demantirala.

Ana Gruica (Foto: Instagram)
Hrvoje Šalković Lamija Alečković (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) Foto: Tomislav Mileti?/PIXSELL

Hrvoje je prethodno ljubio voditeljice Miju Kovačić te Lamiju Alečković