Rekla je ''da''!

Ana Gruica uskoro će drugi put stati pred oltar, a prije nego što je našla onog pravog, ljubila je ove muškarce

Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) +0 Ana Gruica Boran Uglešić (Foto: Instagram) Galerija

Splitska glumica Ana Gruica uskoro će po drugi put stati pred oltar.

Splitska glumica na Instagramu je objavila da se uskoro udaje za svog odabranika Borana Uglešića.

Pogledaj i ovo showbuzz uvijek bombastična Duboki dekolte i visoki prorez na haljini: Domaća glumica utreniranim tijelom ostavlja bez daha

Radi se o Ani Gruici koja je prelijepi zaručnički prsten pokazala jučer na Instagramu, a ispod pjesme je ispisala riječi Rihannine pjesme "Diamonds". "Kako ne bi rekla da", napisala je glumica i fitness instruktorica koja je s uglednim psihijatrom u vezi godinu dana.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

U splitskim se krugovima dugo šuškalo kako je on zbog nje ostavio dugogodišnju partnericu s kojom je dijelio stan, a prije Borana, Ana je ljubila pisca Hrvoja Šalkovića s kojim ima sina.

Ana i Hrvoje upoznali su se krajem 2014. godine i to sasvim slučajno na benzinakoj postaji, a Ana je tada istaknula kako ju je Hrvoje osvojio jer je inteligentan, šarmantan i jer je napisao više knjiga nego što su ih pročitali neki njezini udvarači.

No u prvoj polovici 2017. godine par je prestao živjeti na zagrebačkoj adresi, a Ana se tada vratila u Split. Navodno su im presudile nepremostive razlike, što je uobičajena praksa kod prekida poznatih parova. Iako imaju dijete, Ana i Hrvoje nikada nisu stali pred oltar, a kako je otkrila sama Ana, nikada nisu osjetili potrebu da to učine.

Prethodno je glumica bila udana za bivšeg bodybuildera i osobnog trenera Dijana Jahjefendića s kojim se rastala nakon svega godinu i pol braka te ukupno tri godine veze.

Ana je u veljači 2012. godine zamolila tadašnjeg supruga da se iseli iz stana, a po kuloarima se šuškalo kako im je presudila treća osoba, što je Ana demantirala.

Hrvoje je prethodno ljubio voditeljice Miju Kovačić te Lamiju Alečković

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene