'Prijateljica'

Bivše Feminemke na okupu s jednim razlogom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Dan od Boga' pjesma je kojom je Pamela Ramljak na klaviru svečano otvorila sinoćnju promociju svog prvog samostalnog studijskog albuma 'Prijateljica'.

'Ovo je jedna od mojih najintimnijih pjesama, a posvećena je jednoj jako važnoj osobi koja se nalazi u ovoj prostoriji među vama…', kroz iskren osmijeh na licu izjavila je Pamela Ramljak sjedajući za veliki crni klavir u prekrasnom predvorju restorana Les Ponts.

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

Spot Pamele Ramljak uklonjen jer je preseksi?

Nakon uvodne pjesme s posvetom, Pamela je sve prisutne oduševila izvedbom nekolicine pjesama s albuma, među kojima su se našle „Kad je dosta, dosta je“, „Kad tad“ i aktualni singl „Prijateljica“ s kojom će ove subote, 14.6., nastupiti na ovogodišnjem CMC Festivalu. Ovaj čaroban nastup završila je izvedbom Adeline pjesme 'Someone like you' kojom je pokazala izvanredan raspon svog vokala.

U glamuroznoj haljini Aleksandre Dojčinović, Pamela je uz svoje najbliže, kolege glazbenike, te medijske suradnike, proslavila veliki dan u svojoj karijeri. Nakon niza godina provedenih u grupi Feminem, čije su joj bivše članice Neda Parmać i Ivana Marić također došle pružiti podršku, mlada i etablirana kantautorica objavila je svoj prvi samostalni album. Osim bivših kolegica, Pamelu su sinoć došli podržati i drugi poznati gosti.

Na albumu 'Prijateljica' nalazi se 10 autorskih pjesama ove izvanredne glazbenice, za čije aranžmane su radila zvučna imena hrvatske glazbene scene, Ante Pecotić i Boris Đurđević. Kao inspiracija za pisanje pjesama poslužile su joj priče iz vlastitog života, ali i životne situacije te događaji ljudi koji je okružuju. Izrazito talentirana kantautorica, Pamela Ramljak uspjela je ujediniti odlične tekstove, prepoznatljivu glazbu, koja joj iz dana u dan donosi sve više poklonika, a nju svrstava i pomiče prema vrhu hrvatske glazbene hijerarhije. Zanimljivost je i činjenica da su sve pjesme nastale uz klavir, koji joj je najdraži suputnik već punih 20 godina i koji je uz nju prošao sve njene selidbe, događaje i životne putove.

'Iako sam u svojoj glazbenoj karijeri prošla uistinu puno toga, imala uspona i padova ali i mnogo lijepih trenutaka, ovo je moje novo glazbeno ‘rođenje’ i rekla bih početak jednog novog, lijepog putovanja. Sretna sam, ispunjena, jer sam uspjela u svom naumu da se izgradim baš u onom smjeru u kojem sam oduvijek željela, a vjerujem da će moje pjesme pronaći put do slušatelja te da ćemo zajedno uživati u mojim glazbenim uradcima. Hvala svima koji su mi pomogli u realizaciji ovog albuma, svima koji su vjerovali u mene i koji su mi podrška u lijepim, ali i onim manje lijepim trenucima…', rekla je Pamela Ramljak o novom albumu i očekivanjima.

POPIS PJESAMA:
1. Prijateljica
2. Kad tad
3. Ti me ne voliš
4. Dan od Boga
5. Samo ljubav
6. Kad je dosta, dosta je
7. Savršena
8. Mamin sin
9. Pitaj me
10. Zajedno smo najbolji

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene