Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U djetinjstvu su često gledala 'uništenog' tatinog prijatelja pa djeca slavnog glazbenika nikada nisu pala pod utjecaj droge i alkohola!


Bivši model Jerry Hall, koja je dobila četvero djece sa slavnim Mickom Jaggerom, priznala je kako njezina djeca nikada nisu ni pomišljala na konzumaciju alkohola i droge jer su u djetinjstvu svjedočili ružnom prizoru nadrogiranog, pijanog Keitha Richardsa na njihovom kauču.

Mick Jagger po prvi put postao pradjed!

Vezani članci Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Bivšu seks-bombu paparazzi snimili kako pomaže 87-godišnjem mužu da ustane nakon što je pao na plaži Rolling Stones (FOTO: Getty) Ipak mu je žao: Predložio vazektomiju za Micka Jaggera

'Moja djeca su jako lijepo odgojena, nikada nisu bila problematična. Provela su svoje živote gledajući uništenog Keitha Richardsa na kauču, to je bila dobra lekcija', rekla je Hall, piše Daily Mail.

Hall i Jagger počeli su hodati 1977., a vjenčali su se 1990. u Indiji. Rastali su se 1999. Njihovo četvero djece ima uspješne karijere, a ponosna majka tvrdi da su naporno radili kako bi postigli sve što danas imaju.

Kći Georgia May krenula je majčinim stopama te se bavi modelingom, kći Elizabeth je glumica i model, a sin James je također glumac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook