najbogatija žena na svijetu

Ne prestaje dijeliti milijarde koje je dobila razvodom, a čini se da joj je bivši spreman na idući korak sa ženom koja im je razorila brak

Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) +0 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Galerija

Mackenzie Scott donirala je 2,7 milijardi dolara koje je naslijedila od bivšeg supruga Jeffa Bezosa, a zbog novih fotografija žene koja im je razorila brak šuška se da se par zaručio.

Milijarderka MacKenzie Scott, bivša supruga osnivača Amazona Jeffa Bezosa, donirala je još 2,7 milijardi dolara humanitarnim organizacijama.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Skandal o kojem se pisalo Našla je način kako iskoristiti milijarde nevjernog muža koji je ljubavnicu vodio diljem svijeta

Scott je na svom blogu objavila da želi donirati novac onima "koji su tijekom povijesti bili nedovoljno financirani i zanemareni".

Odabrala je 286 organizacija koje se bave umjetnošću, obrazovanjem i borbom protiv rasne nejednakosti.

Scott je jedna od najbogatijih žena na svijetu. Velik dio bogatstva stekla je 2019., nakon što se razvela od Bezosa, trenutačno najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Scott je u sklopu brakorazvodne parnice dobila četiri posto dionica Amazona, pošto mu je pomogla u pokretanju tehnološkog diva 1994.

U prosincu je Scott objavila kako je, u samo četiri mjeseca, donirala više od četiri milijarde dolara humanitarnim organizacijama kojima upravljaju žene, bankama hrane i koledžima za Afroamerikance.

Unatoč donacijama Scott je 22. najbogatija osoba na svijetu "teška" 59,5 milijardi dolara, objavio je časopis Forbes.

MacKenzie i Bezos u braku su bili 26 godina te zajedno imaju tri sina i kćer, a ona se nakon razvoda udala za profesora Dana Jewetta, koji predaje u srednjoj školi njihove djece.

Prije nego što su se razveli, u javnost je izašla Jeffova afera s voditeljicom Lauren Sanchez, u koju se on zaljubio i zbog koje je bio spreman razoriti svoju obitelj.

Lauren je zbog Bezosa nakon 14 godina braka napustila poznatog lovca na talente Patricka Whitesella (55), s kojim je dobila dvoje djece. Ljubavnu aferu milijardera i Sanchez razotkrio je National Enquirer, koji je pisao da su proputovali nekoliko država skupa i uživali u privatnim avionima i skupocjenim hotelima.

Par se više ne skriva od javnosti, a čini se i kako su svoju vezu odlučili podići na novu razinu jer je Lauren snimljena s golemim dijamantnim prstenom na ruci, što je potaknulo glasine o njihovim zarukama. Fotografije je objavio Daily Mail.

(Hina)

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene