Tužna priča

Dok zvijezda hit-serije uživa u životu, njegova bivša žena završila je kao beskućnica

Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Galerija

Jeremy Jackson danas ima 37 godina i nekoliko skandala iza sebe koji uključuju i bivšu suprugu Loni Willison.

Ako ste bili fan nekadašnje hit-serije "Baywatch", onda se zasigurno sjećate Hobieja Buchannona, sina slavnog Mitcha.

Pogledaj i ovo Loni Willison izgubila je baš sve Ispijene fotografije posrnule ljepotice sve su rastužile, krasila je naslovnice časopisa i imala sve, a sada živi kao beskućnica

Njega je utjelovio danas 37-godišnji glumac Jeremy Jackson koji je u međuvremenu ostvario i glazbenu karijeru, iako ne prezavidnu. No glumac svakako bolje živi od svoje bivše supruge Loni Willison, koja je posljednjih dana uhvaćena kako kopa po smeću na ulicama Los Angelesa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Jackson (@jeremyjacksonfitness) on

Istovremeno, Jackson je viđen na plaži kako trenira te se fotografira s obožavateljima, a Loni kako neotuširana gura kolica iz dućana niz ulicu. Podsjetimo, par se vjenčao u prosincu 2012. godine nakon višegodišnje veze na privatnoj ceremoniji na plaži, no već dvije godine kasnije uslijedio je razvod.

Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Zvijezda "Baywatcha" nije htjela komentirati nezavidnu životnu situaciju svoje bivše ljubavi pa ni je li ga molila za pomoć, a jednom je prilikom izjavio kako neki ljudi ne žele da im se pomogne. No bez obzira na njezine fotografije, Jeremy se bavio svojima koje je redovito objavljivao na Instagramu posljednjih dana. Loni je nekada bila model i body builderica, a bila je poznata i po dugim plavim uvojcima, kojih sada više nema.

Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par je imao vrlo burnu vezu, a najveći incident dogodio se u ljeto 2014. godine, kada je glumac fizički napao suprugu te joj slomio dva rebra, ozlijedio vrat i izgrebao lice. Willison je tada pozvala policiju uz optužbu da ju je suprug pokušao ubiti jer mu je htjela objasniti kako se ponaša kao luđak, no na kraju je povukla prijavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Jackson (@jeremyjacksonfitness) on

Cijeli incident snimila je ona sama, a tom prilikom glumac je razbio i neke vrijednosti u kući u kojoj se sve događalo, dok je ona doslovno vrištala. Priznala je i kako joj je dan prije incidenta suprug poslao rap-pjesmu u kojoj stihovi kažu "želim te ubiti".

Glumac nikada nije skrivao svoju borbu s ovisnošću o alkoholu, no incidenti su ga pratili i kasnije. Godinu dana nakon što je napao suprugu nožem je napao i jednu ženu ispred njezina doma u Los Angelesu nakon burne svađe. Ubrzo je pobjegao s mjesta zločina, no policija ga je uhitila u hotelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Jackson (@jeremyjacksonfitness) on

Žrtva je zadobila tri rane, a tvrdila je kako je glumac pokušao ukrasti automobil njezina dečka. Kada ga je pokušala zaustaviti, napao ju je nožem. 2017. godine glumac je osuđen na 270 dana zatvora i 5 godina uvjetne kazne.

No čini se kako su skandali iza njega te se okrenuo smirenijem i zdravijem životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene