Ana Šikić i Zoran Mamić vjenčali su se 2014. nakon četiri godine veze, a brak je potrajao tek dvije godine.

Galerija


Bivša supruga Ana Šikić (42) tužila je Zorana Mamića (49) u lipnju prošle godine na sudu u Zadru zbog apartmana u Novalji. 

Vezani članci Zoran Mamić Zoran Mamić mora se javiti u zatvor 10. svibnja, ako se ne pojavi, raspisuje se tjeralica. Na potezu i Ministarstvo pravosuđa Zoran Mamić Otišao u BiH: USKOK objasnio zašto Zoranu Mamiću nisu izrečene mjere opreza

Kako pišu 24sata, nekadašnjim je supružnicima prije mjesec dana dodijeljena sutkinja, a Šikić u tužbi tvrdi da je tijekom braka s Mamićem pretežito sudjelovala u kupnji i u cijelosti opremila apartmane. Riječka ekonomistica navela je i kako su ih kupili zajedničkim sredstvima, odnosno iz bračne stečevine, te da je Zoran dignuo kredit na svoje ime zbog izgradnje i opremanja tih nekretnina, ali i drugih. 

Šikić je istaknula da je i ona svojom ušteđevinom i darovima dobivenima iz nasljedstva pomogla kupiti i opremiti apartmane. Tvrdi da se s Mamićem dogovorila da će nakon razvoda sklopiti ugovor o podjeli bračne stečevine, no on ga je kasnije odbijao potpisati. Kaže da su od njegova obećanja prošle tri godine, a da je od susjede u Novalji saznala da je protiv Mamića doneseno rješenje o ovrsi radi prodaje apartmana te zaključak kojim se putem FINA-e elektroničkom dražbom prodaju sporne nekretnine.

Šikić zahtijeva od Zorana polovicu dva apartmana i da joj podmiri 1200 kuna troškova za sastavljanje tužbe. 

Inače, Mamić i ekonomistica su se vjenčali 2014. nakon četiri godine veze, a njihov brak potrajao je tek dvije godine. 

Sjećamo je se kao jedne od najljepših glumica, ali, nažalost, plastičnim operacijama ni ona nije odoljela

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!