Geri Halliwell na svijet je donijela svoje drugo dijete.


Još jučer pjevačica Geri Halliwell na svom Instagramu objavila je fotografiju svog trudničkog trbuha, a već danas na Twitteru se pohvalila sretnom vijesti. "Christian i ja sretni smo što vas možemo obavijestiti da je naš dječak rođen jutros", napisala je ponosna majka i otkrila da mališan teži nešto manje od 3,5 kilograma.

Vezani članci Bernie Ecclestone i Geri Halliwell (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) U Dubrovnik stigao 88-godišnji milijarder s dvije dame, puno mlađom suprugom i poznatom pjevačicom Geri Halliwell (Foto: Pixsell) Bile su ljubavnice godinu dana? Na vidjelo izlazi prava istina o odnosu pjevačica nekad popularnog benda

Sinčiću je par već odabrao i ime Montague George Hector Horner, ali i simpatičan nadimak Monty.  Bivšoj Spajsici ovo je prvo dijete sa šefom tima Formule 1, Christianom Horneron, dok iz bivše veze ima desetogodišnju kćer Bluebell Madonnu.

Zanimljivo je i to da je dječak rođen na isti dan kao i Spajcica Emma Button pa su ga tako odmah brojni Twiteraši prozvali "Baby Spice".