Ispričala detalje

Skandalozni brak bivše misice i bivšeg kralja: Samo dva dana nakon svadbe doživjela neugodno iskustvo

Oksana Voevodina (Foto: Facebook) Oksana Voevodina (Foto: Facebook) Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Oksana Voevodina (Foto: Facebook) Oksana Voevodina (Foto: Facebook) Oksana Voevodina (Foto: Facebook) Oksana Voevodina (Foto: Facebook) +0 Oksana Voevodina (Foto: Facebook) Galerija

Oksana Voevodina 2018. godine udala se za 24 godine starijeg kralja Malezije, koji se morao odreći krune zbog njezinih skandala, a sada ne želi priznati njihova sina.

Romansa mlade ruske misice Oksane Voevodine (27) i bivšeg malezijskog kralja, sultana Muhammada V. od Kelantana obišla je čitav svijet te je postala glavna tema brojnih tabloida. Njihova sreća bila je kratkog vijeka, a ruska je misica otkrila kako je samo dva dana nakon njihova vjenčanja doživjela neugodno iskustvo.

27-godišnja ljepotica otkrila je detalje njihova prekida.

Dva dana nakon vjenčanja njezin je suprug bio u kupaoni kada mu je počeo zvoniti mobitel, a na ekranu se prikazalo ime Bob. "Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji mu žele čestitati na vjenčanju. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja se počela derati na mene i tvrditi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem javiti na suprugov telefon", ispričala je Oksana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only few people know that Ismail Leon Farisovich almost until the day when he was born had been Ismail Albert Farisovich ... Since initially it was decided with my child’s father to name the son after the grandfather Sultan Ismail, my duty was to choose only the middle name ... and then it started... He was Albert, Adrian, Timur, Emin ... even Lyon (via "Y”) Leon is an old French name, meaning Lion 🦁. We have Russian version of this name “Lev” and I also like, but it’s not very consonant with Ismail ... Мало кто знает, что Исмаил Леон Фарисович практически до дня своего рождения был Исмаилом Альбертом Фарисовичем... Так как изначально с отцом ребёнка было принято решение назвать сына в честь дедушки Султана Исмаила, в мою задачу входило выбрать только второе имя... и тут началось. Он был Альбертом, Адрианом, Тимуром, Эмином... даже Лионом (через «И») Леон- французское имя, означает «Лев». Имя Лев в русском языке тоже есть, и оно мне всегда нравилось, только вот с Исмаилом не очень созвучно... #princeismailleon

A post shared by Voevodina Oksana (@rihanapetra) on

Tvrdi kako je to bila žena ih Češke koja se predstavila kao Diana Petra, a koristila je svoje muslimansko ime. Kada se njezin suprug vratio iz kupaone, uzeo je telefon i otišao razgovarati u drugu prostoriju. "Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se mi vjenčali. Osim toga, rekao je i kako postoje neke neriješene stvari između njih, a jedna od njih je i podjela nekretnina", priča lijepa Ruskinja. Ista Čehinja kontaktirala je i s Oksaninim ocem Andreyem Gorbatenkom te mu je rekla da je i dalje u braku s bivšim malezijskim kraljem.

Oksana se udala za bivšeg kralja koji je od nje stariji 24 godine u studenom 2018., a ubrzo su se i razveli. Kralj Muhammad morao je abdicirati zbog detalja iz prošlosti njegove supruge i nekadašnje zvijezde reality showa. Njegova, sada već bivša supruga seksala se pred očima javnosti, u bazenu u reality showu, a on je morao predati krunu zbog strogih muslimanskih pravila. Odrekao se svih kraljevskih prava i titula.

Ruska misica i bivši kralj i dalje su u "ratu" zbog razvoda, a spore se oko financija i njihova sina Leona. Muhammad ne želi priznati devetomjesečnog sina, a otkad su se razveli, tvrdi da dijete nije njegovo. Oksana je u intervjuu za ruske medije, koji je prenio Daily Mail, rekla kako strahuje za svoj život i život svoga sina otkad se vratila u Rusiju, gdje živi na imanju koje i dalje financira njezin bivši suprug.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) +2 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Celebrity Danas je poznata glumica i ima 10 godina mlađeg supruga, a 2000. godine bila je Miss svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene