Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša manekenka, pjevačica i supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja postaje voditeljica britanske radio postaje.


Carla Bruni, bivša manekenka, pjevačica i supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, vodit će emisiju na BBC-ju, najavili su iz britanske radio postaje.

Razočarana Carla Bruni: 'Mislila sam da se udajem za lovatora!'

Vezani članci Slika nije dostupna Golema razlika u godinama: Tko su dame koje su osvojile najmoćnije političare? Slika nije dostupna Razočarana Carla Bruni: 'Mislila sam da se udajem za lovatora!'

Naime, Bruni će 15. svibnja voditi emisiju o Parizu i francuskoj šansoni. Tako će slušatelji od 22 do 23 sata slušati njezine 'Razglednice iz Pariza', u kojima će ponuditi svoje najdraže francuske šansone.

'Da biste se bavili francuskom šansonom morate znati pisati na francuskom. Talijanski je pak puno melodiozniji. U francuskom je dobro to što ima puno riječi kojima se stvari mogu opisati', rekla je bivša francuska prva dama, inače talijanskog podrijetla.

Emisija će imati tri nastavka, a, osim Carle, nastupit će i Ana Matronic, Dolly Parton te američka pop grupa Scissor Sister.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook