'Bilo mi je grozno! Moje gole slike su bile posvuda bez mog dopuštenja! Čak su ih stavljali i na vrećice od dućana', ispričala je neadašnja prva dama.


Carla Bruni-Sarkozy, bivša prva dama Francuske te supruga Nicolasa Sarkozyja, u jednom itervjuu je progovorila o tome zbog čega žali u prošlosti.

Vezani članci Ilustracija Mise u Francuskoj do 30 osoba, uz određene mjere: ''Ljudi su savršeno poštovali međusobnu udaljenost'' Sukobi Žutih prsluka i policije u Parizu, ilustracija Prosvjedi u Francuskoj protiv policijskog nasilja, prosvjednici kamenjem i pirotehnikom napali policajce

Carla, inače glazbenica i kantautorica iza sebe ima burnu prošlost modela te djevojke brojnih rock zvijezda poput Micka Jaggera.

>> Carla Bruni: Mediji su me previše kritizirali zbog kilaže!

Tako je dok je imala 24 godine jednom umjetniku pozirala gola za aktove koji su procurili u javnost kad je postala prva dama.

'Bilo mi je grozno! Moje gole slike su bile posvuda bez mog dopuštenja! Čak su ih stavljali i na vrećice od dućana. Da stvar bude još gora, tabloidi su bili puni tih slika, a mi smo taman trebali upoznati kraljicu Velike Britanije, zbog toga najviše žalim! Sva sreća pa kraljica ne čita takve novine. Uostalom, sa 24 godine sam imala sjajno tijelo! ', izjavila je Carla tijekom intervjua.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook