Umrla u 34. godini

Bivša Playboyeva zečica pronađena mrtva!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sumnja se da je starleta umrla od predoziranja iako još uvijek nije službeno potvrđen pravi uzrok njene smrti.

Playboyeva zečica Cassandra Lynn Hensley, koja je osvojila titulu Miss veljače 2006., umrla je u 34. godini. Hensley je pronađena mrtva u kadi, a pronašao ju je prijatelj u čijoj je kući boravila u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) kruže razne priče! Zavirite u vilu koja skriva mračne tajne raskalašenih tuluma, javnost će uskoro saznati detalje koji su se dosad tajili!

Ljepotica koju bi svatko poželio za svoj 60. rođendan!

Hensley je pronađena mrtva u kadi, a pronašao ju je prijatelj u čijoj je kući boravila u Los Angelesu. Bivša Playboyeva zečica navodno se predozirala, a pravi uzrok smrti otkrit će se obdukcijom, piše E! News. Prijatelj je prvo pozvao hitnu pomoć, a onda i policiju. Dok je pomoć stigla, Cassandra je već bila mrtva.

Bila je vrlo aktivna na Twitteru, a zadnji status je napisala prije par dana. 'Obveze će vas spriječiti da radite ono što želite. Bez obzira na to što sada radite, možda se nećete osjećati potpuno ispunjenima. Teži rad nije rješenje, no nije ni bijeg', napisala je Hensley na svom Twitter profilu.

Hensley je neko vrijeme živjela s Hughom Hefnerom u njegovoj palači, a nakon Playboya pozirala je i za brojne druge časopise.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene