Amber Heard odnijela je pobjedu u tužbi koju je protiv nje i britanskog tabloida The Sun digao bivši muž Johnny Depp.

Galerija


Glumica i manekenka Amber Heard (34) dobro je raspoložena nakon lijepih vijesti u ponedjeljak i ne skriva svoje veselje. 

Vezani članci Johnny Depp i Amber Heard Tijekom suđenja su iznijeli "prljavo rublje" svog turbulentnog braka, a presuda je zabrinula njegove odvjetnike Johnny Depp Ne namjerava prestati: Holivudski ljepotan planira ponovno bivšu dovesti pred sud, u novoj multi-milijunskoj tužbi

Amber je viđena pred svojom kućom u Los Angelesu sa osmijehom na licu u prozirnoj, bijeloj majici bez grudnjaka i nazirale su joj se bradavice. Uz nju je iskombinirala duge hlače i plišane natikače. 

Heard je izašla iz kuće oprostiti se od prijatelja koji su bili kod nje, a kada je opazila fotografe, radila je razne grimase. Glumica ima razloga za veselje jer je njezin bivši muž Johnny Depp izgubio spor protiv britanskog tabloida The Sun i nje. 

Naime, Johnny je tužio tabloid zbog klevete jer su tvrdili da je bio nasilan prema nekadašnjoj supruzi, a radi toga je digao tužbu i protiv Amber. Britanski sud je u ponedjeljak dobnio presudu u korist izdavača i Heard unatoč dokazima koje je Depp predočio da je manekenka bila nasilna prema njemu. 

Glumac je priložio snimke na kojima se čuje da Amber govori da mrzi kada postane ljuta i nasilna i da je on kriv za to. 

Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?