Kristina Mandarina ima mnogo udavarača, no njih redovito odbija jer je u sretnoj vezi.

Galerija


Kristina Penava, koja je poznatija kao Kristina Mandarina, vratila se svom uobičajenom životu nakon izlaska iz "Farme".

Vezani članci Kristina Penava Mandarina Kristina Mandarina objavila fotografiju zbog koje se svi pitaju je li se zaručila, dečka još nije pokazala Kristina Penava Kristini Mandarini izlazak s Farme nije teško pao: Objavila fotku u topiću koji je istaknuo svu raskoš njezina dekoltea

Kristina je u intervjuu za emisiju "Noćna ptica" portala Prigorski.hr rekla da je u sretnoj vezi nekoliko godina. No posljednjih godinu dana otkad se proslavila prodajući mandarine ima mnogo udvarača, ali ih odbija jer je zauzeta. 

Najpoznatija prodavačica agruma u Hrvatskoj priznala je i da ne prati nogomet, no unatoč tome zna tko su joj zgodni nogometaši.

"Nisam upoznata s tim sportom. Cristiano Ronaldo mi je zgodan kao i većini žena, ali ja moram istaknuti jednog hrvatskoga nogometaša koji mi je zgodan, a on je Šime Vrsaljko", ispričala je.

Kristina, koja ih i sama ima, istaknula je i da Šime ima tetovažice.

Dodala je da je Luka Modrić izvanredan nogometaš. 

Inače, nedavno se šuškalo da se Kristina zaručila jer je uslikala ruku s prstenom. ''Prsten ne znači ništa dok nisi s osobom koju voliš'', napisala je pored fotografije. Ipak, misterioznog dečka nije pokazala. 

Imao je samo 37 godina kada je preminuo, svojim stilom života šokirao je do samoga kraja