zanimljivo

Kristina Mandarina progovorila o vezi s misterioznim dečkom, a otkrila je i koji joj je domaći nogometaš zgodan

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 5 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 15 Kristina Mandarina - 1 Kristina Penava Mandarina Kristina Mandarina - 5 +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Kristina Mandarina ima mnogo udavarača, no njih redovito odbija jer je u sretnoj vezi.

Kristina Penava, koja je poznatija kao Kristina Mandarina, vratila se svom uobičajenom životu nakon izlaska iz "Farme".

Pogledaj i ovo Kristina Penava Mandarina Ima i značajnu poruku Kristina Mandarina objavila fotografiju zbog koje se svi pitaju je li se zaručila, dečka još nije pokazala

Kristina je u intervjuu za emisiju "Noćna ptica" portala Prigorski.hr rekla da je u sretnoj vezi nekoliko godina. No posljednjih godinu dana otkad se proslavila prodajući mandarine ima mnogo udvarača, ali ih odbija jer je zauzeta. 

Najpoznatija prodavačica agruma u Hrvatskoj priznala je i da ne prati nogomet, no unatoč tome zna tko su joj zgodni nogometaši.

"Nisam upoznata s tim sportom. Cristiano Ronaldo mi je zgodan kao i većini žena, ali ja moram istaknuti jednog hrvatskoga nogometaša koji mi je zgodan, a on je Šime Vrsaljko", ispričala je.

Kristina, koja ih i sama ima, istaknula je i da Šime ima tetovažice.

Dodala je da je Luka Modrić izvanredan nogometaš. 

Inače, nedavno se šuškalo da se Kristina zaručila jer je uslikala ruku s prstenom. ''Prsten ne znači ništa dok nisi s osobom koju voliš'', napisala je pored fotografije. Ipak, misterioznog dečka nije pokazala. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene