emocije ju svladale

Zaručila se jedna od najljepših Hrvatica, nije mogla zadržati suze nakon prosidbe, a pokazala je i prsten

Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina (Foto: PR/ Miss Universe Organisation) Mia Pojatina (Foto: Instagram) Mia Pojatina (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) +0 Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Galerija

Mia Pojatina zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Filipa s kojim povremeno dijeli zajedničke fotografije na Instagramu.

Mia Pojatina (25), koja je 2018. ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Filipa, kako se čini, prema njezinim objavama.

Pogledaj i ovo Mia Pojatina (Foto: Instagram) Sretno! Atraktivna Mia Pojatina u srijedu putuje na Tajland po titulu Miss Universe 2018.

Naime, Mia je podijelila Instagram story na kojem se vidi njezina ruka, za koju ju drži dragi, s prstenom nalik zaručničkom i otkrila je da se prosidba dogodila u petak u 19:27. 

Pojatina je objavila i snimku svog prijatelja na kojoj se vidi da se plače od sreće dok drži kutiju s prstenom. Vidi se i lice njezinog dečka koji ju prima za ruku i stavlja prsten pred objektiv. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Universe Croatia 2018 👑 (@miapojatina)

Lijepa Mia, koja je iz Nove Gradiške, povremeno na Instagramu dijeli fotografije s Filipom, a njegov je profil privatan. Prema pisanju domaćih medija par je počeo živjeti skupa nakon nekoliko mjeseci veze. 

Inače, Pojatina je diplomirala medicinsko laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Prva titula na izboru ljepote joj je bila pratilja Miss Sporta Hrvatske 2016., a 12 godina se bavila odbojkom. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) Celebrity Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene