Uvijek ista!

Ovu okrunjenu domaću ljepoticu baš rijetko viđamo u javnosti, a uspješno taji i detalj iz privatnog života koji zanima mnoge

Ivančica Pahor Ivančica Pahor Studio Marcela/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivančica Pahor Ivančica Pahor, Ivana Delač i Ivana Mišura Vlaović +0 Ivančica Pahor Galerija

Ivančica Pahor okrunjena je titulom Miss turizma Hrvatske 2000. godine, nedugo nakon toga se povukla iz javnosti, a sada je iznenadila dolaskom na jedan događaj u Zagrebu.

Bivša Miss turizma Hrvatske Ivančica Pahor (39) nekada je bila rado viđeno lice na svim važnim domaćim događanjima, no posljednjih je godina rijetko viđamo.

Pogledaj i ovo Ivančica Pahor - 2 povukla se iz medija Ovu okrunjenu domaću ljepoticu baš rijetko viđamo u javnosti, no ovog vikenda uhvaćena je na špici gdje se nečime istaknula!

Tako je sada iznenadila svojim dolaskom na događaj koji se ovaj tjedan održao u Zagrebu, a iako je dugo nismo vidjeli, nije je bilo teško prepoznati jer godinama izgleda isto.

Ivančica je za tu prigodu obukla poluprozirnu bluzu s izrezom na dekolteu i usku bijelu suknju, a u elegantnom izdanju je naglasila svoju besprijekornu figuru.

Na događaju se družila s još dvjema okrunjenim ljepoticama, bivšim Miss Universe Hrvatske Ivanom Delač i Ivanom Mišurom Vlaović, s kojima je pozirala i za zajedničku fotku.

Podsjetimo, Ivančica je titulom Miss turizma Hrvatske okrunjena 2000. godine, a ostvarila je i značajan uspjeh na svjetskom izboru, gdje je odabrana kao prva pratilja.

Izgradila je i uspješnu manekensku karijeru te je nosila revije naših najpoznatijih dizajnera, a nakon što se povukla iz javnosti, diplomirala je povijest umjetnosti, pa se posvetila slikanju, dizajniranju odjeće i izradi nakita.

Poznato je i da je bivša misica samohrana majka kćerkice Une, a svoj ljubavni život uspješno skriva od javnosti i ne zna se je li u vezi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivan Rakitić Celebrity Fotke Rakitića u gaćama nasmijale su poznate nogometaše, a od Neymara je dobio i prijateljski savjet!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene